Ondernemersnetwerk duin- en bollenstreek
Terug naar overzicht
Verslag van event op 21/01/14

Het nieuwe jaar fit inluiden bij Healthclub ProLife

Op 21 januari jl. werden de ONDB leden, samen met enkele TOV en PVOO leden, allerhartelijkst ontvangen bij Healthclub Prolife. Na het welkomstwoord van onze voorzitter kregen we presentaties van onder meer de eigenaar Rob Koenrades en Carmen van den Bosch over hoe we gezonder en energieker kunnen functioneren in ons dagelijks leven.
Onderzoek heeft aangetoond dat ouder worden en gezondheid meer verband houden met elkaar dan voorheen werd gedacht. Hormonen blijken hier de “missing link” in te zijn. Personal Hormonal Profiling is een revolutionaire methode waarmee een ieder zich zowel vitaler als jonger kan gaan voelen en tegelijkertijd vet kan verliezen op specifieke probleemgebieden. Healthclub Prolife is gespecialiseerd in deze Personal Hormonal Profiling. 

Van Wezel accountants en adviseurs heeft uitleg gegeven over hoe de werkgever op fiscaal vriendelijke wijze fitness kan aanbieden aan haar werknemers.

Ten slotte zijn we goed geïnformeerd over de mogelijkheden van De Milon Cirkel. In de regio is Healthclub Prolife de enige die De Milon Cirkel aanbiedt.   
 


Toen was het eindelijk zover dat iedereen die dat wilde, kennis kon maken met De Milon Cirkel. Voor elk lid is er een hele leuke aanbieding voor 8 gratis proefsessies van De Milon Cirkel, waar gretig gebruik van wordt gemaakt.

Na de rondleidingen was er tijd voor netwerken onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes en werden we getrakteerd op een spetterend optreden van niemand minder dan Barbara Straathof, een voormalig finalist van The Voice of Holland.

Iedereen die nog meer informatie wil, kan contact opnemen met Rob Koenrades en Carmen van den Bosch (071) 301 18 97, of met Marcel van Wezel van Van Wezel accountants en adviseurs (071) 409 21 55.  

Carmen en Rob: bedankt voor deze sportieve en gezellige avond. Het was een zeer geslaagde avond!