AANKONDIGING | 18-07-2017

Genieten bij de Heerekamer

Deze maand zijn we te gast in het onlangs door Paul en Mariska van der Hulst en Dave Weijers geopende restaurant De Heerekamer in Lisse.
Wie 1 december bij de opening aanwezig was kan zich wellicht nog herinneren dat de genodigden in de rij buiten moesten wachten om de eigenaren te feliciteren. Na deze spectaculaire opening is het heel hard gegaan en heeft De Heerekamer in korte tijd zijn plaatsje in het centrum van Lisse aan de Heereweg meer dan verdient. In dit sfeervolle restaurant kom je niet alleen om te genieten van de heerlijke gerechten maar ook van de bijzondere gastvrijheid - de focus van De Heerekamer ligt dan ook op een totaal beleving. Wij gaan er dan ook een ontspannende avond van maken. 
Onder het genot van een hapje en een drankje - kunnen we ons al verheugen op onze voorgenomen vakanties of in ieder geval op een heerlijke warme zomer. Meld je aan en kom gezellig een avond netwerken, de inloop is vanaf 19:30 uur en we zullen rond 22:30 uur eindigen. Het team van De Heerekamer heeft er zin in.

Tip: wil je de avond beginnen met een heerlijke daghap dan ben je van harte welkom vanaf 17.30 uur // spareribs of biefstuk van de grill met friet en salade € 15,= pp. Graag reserveren. De Heerekamer, Heereweg 200, Lisse, T 0252 745105

Van de voorzitter

Hans Zwetsloot
STOL architecten bv
(0252) 21 69 62