VERSLAG | 18-06-2019

Floating Diner

Dinsdag 18 juni jl. vanaf 18.00 uur liepen de eerste ONDB-ers binnen bij Patrick Kerkvliet van Olympia Charters en gastheer van de jaarlijkse sloepentocht. Met ca. 87 enthousiaste leden en introducees stonden we op het terras van Olympia Charters, te genieten van een heerlijke  vier gangen diner, verzorgd door Frank Borst van Bon Appetit Catering.
Vervolgens zijn we om half 8 met negen sloepen vertrokken richting Leiden centrum. Ad Baaij van Baaij-Fresh in Lisse zorgde tijdens deze tocht voor een heerlijke culinaire versnapering aan boord. De ingrediënten zijn inmiddels bekend; mooi weer,  de prachtige sloepen van Olympia Charters, culinaire verwennerij én natuurlijk een club enthousiaste ondernemers.
Als tussenstop zijn wij aangemeerd bij Café l'Espérance in Leiden voor een drankje en plaspauze.  Ca 22.15 uur was de laatste sloep teruggekeerd in Warmond. Daar stond Bon Appetit klaar met een uitgebreid dessert. Uiteraard was er de mogelijkheid om te netwerken.
 
Rond 23.30 uur waren de meeste gasten huiswaarts gekeerd en konden we terugkijken op wederom een grandioze (netwerk) avond.

Wij wensen je nog een fijne (werk)dag
Bekijk hier het foto verslag Layer 1