VERSLAG | 18-11-2014

Klanten zijn eigenlijk nét mensen...

… en dat geldt ook voor accountants en notarissen.

Dinsdag 18 november waren zo’n 250 mensen aanwezig bij de grandioos georganiseerde avond door Van Wezel accountants en adviseurs en Verhees Notarissen. We waren welkom op een zeer bijzondere locatie, de veilingtribune, recht voor de ‘Klok’, van FloraHolland in Rijnsburg. We werden bij binnenkomst verwelkomd met een heerlijke beker koffie en een lekker gebakje verzorgd door Van Dam Banket Hillegom.
Arie Balkenende van Van Wezel accountants en adviseurs en Willem van den Eijkel van Verhees notarissen openden de avond met een tweegesprek, waarin zij ons van harte welkom heetten en zichzelf en hun kantoren voorstelden. Na het inleidend woord van deze twee heren, heeft Dirk Hogervorst (directeur FloraHolland) een korte maar krachtige presentatie over FloraHolland gegeven. Erg interessant om te zien dat uit alle delen van de wereld FloraHolland enorme aanvoer en koopkracht naar zich toetrekt. Daarbij is de (digitale) veilingklok het belangrijkste verkoopinstrument voor FloraHolland. Na Dirk Hogervorst kwam Jos Burgers op het podium. Hij is één van Nederlands meest gevraagde sprekers op het gebied van strategie, marketing en klantgerichtheid. 
Jos Burgers heeft ons meegenomen in zijn verhaal over “De wet van Snuf”, “dat wat je geeft, krijg je terug”. Op basis van De wet van Snuf begint gunnen met geven. Geef dus meer dan je neemt! Jos Burgers heeft ons allemaal een spiegel voorgehouden. Hij heeft ons anders laten kijken naar ons werk en onze klanten. En dat alles met de nodige humor. Velen van ons zijn al met zijn tips en goede ideeën aan de slag gegaan. Het was grandioos dat Jos Burgers kon spreken tijdens deze ONDB-bijeenkomst, waarvoor ook leden van de KOV en de TOV waren uitgenodigd.
 
Nadat Jos Burgers zijn verhaal had afgerond zijn we terug gegaan naar de Mijnzaal van FloraHolland. Daar zijn we getrakteerd op de meest heerlijke hapjes en drankjes die perfect werden verzorgd door het team van Cheers Voorhout.
 
Het was een fantastische avond die niemand had mogen missen. Ben je vergeten wat Jos Burgers allemaal verteld heeft en was je pen en papier vergeten? Dan kan je alles nog een keer nalezen op de website. In het fotoverslag vind je alle sheets van de presentatie van Jos Burgers.
 
Van Wezel accountants en adviseurs en Verhees Notarissen: bedankt voor deze geweldige avond!
 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1