AANKONDIGING | 23-08-2022

Business & Bites Bollenstreek

Het grootste netwerkevent van de Bollenstreek komt terug!

De tuinen van ’t Huys Dever in Lisse zullen op dinsdag 23 augustus 2022 van 17.00 tot 20.00 wederom het decor vormen voor dit in 2019 super geslaagde netwerkspektakel.
Het doel van Business & Bites Bollenstreek is om ondernemers, directeuren, beslissers en managers uit de gehele regio bijeen te brengen. Direct na de zomervakantie komt het drukke ondernemersleven weer op gang. Voor de organisatie van Business & Bites Bollenstreek een uitgelezen gelegenheid om opnieuw een grote netwerkbijeenkomst te organiseren.

Tijdens de avond worden bezoekers getrakteerd op een bijzondere combinatie van heerlijke hapjes, mooie wijnen, een lekker biertje of fris, passend entertainment en uiteraard voldoende netwerkgelegenheid.
Het ONDB nodigt haar leden graag uit om deel te nemen aan dit mooie event. Je kunt je tijdens het event melden bij Mariska en/of Marieke, zodat zij je namens het ONDB kunnen voorzien van een naambatch. Voor introducees hebben wij helaas geen toegangskaarten beschikbaar.

Parkeren:
Gasten kunnen hun auto’s parkeren op het grote parkeerterrein van Intratuin, voor fietsen is er wel mogelijkheid deze in de fietsenstalling van ’t Huys Dever te plaatsen.

De poorten van ’t Huys Dever openen om 17:00 uur voor onze gasten.

In geval van slecht weer?
Business & Bites is een buitenevent. Mocht het weer het niet toelaten het evenement buiten te organiseren, dan zullen wij uitwijken naar een alternatieve binnenlocatie.


 

Let op!

Vol is vol
Er zijn voor dit event maximaal plaatsen beschikbaar. Geef je dus snel op, want vol-is-vol. Plaatsing gaat op volgorde van binnenkomst van inschrijving. Dit event vindt plaats zonder introducees.


No-show-fee
Gezien de kosten van de organisatie van deze bijzondere bijeenkomst zijn wij genoodzaakt een no-show-fee in rekening te brengen van € 25,- als je zonder tijdige afmelding wegblijft. Indien je na inschrijving toch onverhoopt niet kan, vragen wij je uiterlijk 48 uur voor aanvang van deze bijeenkomst af te melden bij één van onderstaande projectleiders, zodat er dan eventueel nog een ander ONDB-lid meekan.

Meld je tijdig af
Heb je je ingeschreven, maar kun je toch niet komen? Meld je dan uiterlijk 48 uur vóór aanvang van het event af bij een van onderstaande projectleiders. Dan is er mogelijk plek vrij voor een ander ONDB-lid.


We zien jullie graag bij de start van het nieuwe netwerkseizoen!
Aan- en afmeldprocedure
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen zich aanmelden voor een ONDB-event en niet komen opdagen. Of zich niet aanmelden en onaangekondigd naar de bijeenkomst komen. Beide gevallen zijn vervelend voor de organisatie. De capaciteit is soms beperkt en we maken afspraken met de locatie over het aantal deelnemers. Voor elke deelnemer maken we kosten.

Meld je vooral aan als je zeker weet dat je naar het event komt; we zien je graag komen - maar meld je vooral óók tijdig even af als je onverhoopt verhinderd bent. Dan kan er mogelijk een ander ONDB-lid in jouw plaats komen.

Afmelden kan via de uitnodiging of de reminder die je van ons krijgt of via www.ondb.nl. Mocht het event al 'gesloten' zijn, neem dan rechtstreeks contact op met een van de organisatoren die onder de betreffende uitnodiging staan.

Van de voorzitter

Hans Zwetsloot
STOL architecten bv
(0252) 21 69 62