VERSLAG | 16-04-2019

Twintig jaar ONDB

Op 16 april jl. zijn we een avondje naar het theater geweest. Ter viering van het 20 jarig bestaan van het ONDB, hebben we met 100 leden van het ONDB de musical Soldaat van Oranje bezocht. Het was fantastisch om dit met onze mooie groep leden te mogen doen.
Vanaf 19:00 uur werden de ONDB-leden door de activiteitencommissie verwelkomd bij de theaterhangaar. De avond begon met een hapje en drankje op het bordes van de theaterhangaar. Deze was exclusief gereserveerd voor het ONDB. Om 20:00 uur startte de voorstelling. Halverwege de voorstelling was een pauze waarin we weer een hapje en drankje kregen op het bordes van de theaterhangaar. Hierdoor konden de leden elkaar weer spreken en was er voldoende gelegenheid om te netwerken. Na afloop van de voorstelling om 23:30 uur hebben een aantal leden een drankje gedronken ter afsluiting van deze avond. Duidelijk was dat iedereen had genoten van deze mooie voorstelling. Niet voor niets is dit de langstlopende voorstelling in de Nederlandse theatergeschiedenis. Keer op keer weet die mensen te raken. Kortom, het was weer een geweldige bijeenkomst die je simpelweg niet had mogen missen.
In het fotoverslag tref je een selectie van de gemaakte foto's aan.
 
Het ONDB bestaat 20 jaar. Ter viering daarvan zullen we dit jaar een aantal keer extra uitpakken met onze bijeenkomsten. Het bezoek met de ONDB aan de musical Soldaat van Oranje was daar één van.
Bekijk hier het foto verslag Layer 1