VERSLAG | 19-12-2017

ONDB Kerstgala

Alweer voor de 6e keer zijn we ons ONDB jaar in stijl geëindigd met een kerstgala. Bij aankomst bij Villa de Beukenhof in Oegstgeest werd iedereen welkom geheten met een glas bubbels, aangeboden door een champagnedame. Daarna werd iedereen door Marcel Verheggen op de foto gezet. 
De dresscode voor de avond was wederom Gala en dat was te zien in de kleding van alle aanwezigen. Het zag er weer fantastisch uit!

In zijn openingsspeech memoreerde onze voorzitter Hans Zwetsloot de bijeenkomsten die we het afgelopen jaar hebben gehad en die zeer gevarieerd en over het algemeen goed bezocht zijn. Ook de dag van de voedselbankkinderen werd in het bijzonder genoemd. Na de toost op het nieuwe jaar verzorgde eerst de band The Stringmen de muziek tot 21.00 uur. Daarna verzorgde het trio Frank/ Charles en mr. Saxofonist de muziek. Dit trio heeft ervoor gezorgd dat er door velen van ons (uitbundig) is gedanst en meegezongen. 
Gedurende de avond werd een heerlijk Walking Dinner geserveerd en kon genoten worden van de heerlijke wijnen. Voor hen die dat wilden was er ruimte om even te zitten en lekker te kletsen, maar ook kon er gedanst worden op de dansvloer. Kortom, het was weer een geweldig feest dat je simpelweg niet had mogen missen.

Wij wensen jullie, namens alle leden van het bestuur en de activiteitencommissie, een heel succesvol maar vooral ook gezond 2018 toe. Laten we er weer een mooi ondernemersjaar van maken met zijn allen. Ook komend jaar zal de activiteitencommissie er weer een mooi gevarieerd programma van proberen te maken. Graag tot ziens op een van onze volgende bijeenkomsten in 2018.

In het fotoverslag zit een kleine selectie van de gemaakte foto's. Alle gemaakte foto’s zijn op onze ONDB-Facebookpagina geplaatst en tref je bijgaand met de link aan.  
Bekijk hier het foto verslag Layer 1