VERSLAG | 21-05-2013

Terugh in de tijt met het ONDB!

Afgelopen dinsdag 21 mei waande ruim 140  leden van het ONDB zich even een avond ruim 600 jaar geleden. Met trompetter geschal van de in prachtige kledij gehulde herauten werd iedereen ontvangen in het statige koetshuis, Eveneens gehuld in prachtige kledij.
De trotse voorzitter opende de avond en introduceerde de organiserende partners.

Gastheer Robert Faas hete iedereen van harte welkom in het prachtige Koetshuis op het landgoed van Kasteel Keukenhof en vertelde kort een stukje geschiedenis van het landgoed.

Renate de Mon van De Mon food & events nodigde de aanwezige hongerige burgerij uit voor een typisch middeleeuws buffet. Geheel in stijl hing het in de jacht geschoten speenvarken al reeds aan het spit.

Nadat iedereen goed de maag had gevuld werd men uitgenodigd deel te nemen aan de Middeleeuwse spelen georganiseerd door Have Fun Events. Rik Kentie en zijn team verzorgde  drie spelen, klootschieten, Ondanks het matig weer werd er fanatiek gestreden,

Traditioneel werd de avond afgesloten met een gezellige netwerkborrel dat culinair werd verzorgd door Homemade Catering op maat. Myron van den Berg presenteerde met haar brigade diverse heerlijke hapjes en drankjes.

De sfeer zat er goed in en zoals voorspelt bleven de heldhaftige verhalen dan ook niet uit. Het enthousiasme van het organisatie team en van de leden van het ONDB heeft er mede voor gezorgd dat deze avond weer één is waar nog lang over gesproken gaat worden.

En zoals altijd ging ook deze avond weer snel voorbij maar gelukkig..... hebben we de foto’s nog dankzij Sven van de Vlugt kunnen we nog lang na genieten van deze geweldige avond.

Alle foto’s zijn te bekijken op
http://iturl.nl/snjGCk

Tot 18 juni bij de volgende bijeenkomst.