AANKONDIGING | 05-06-2013

BizzGolf Bollenstreek

Wie wint dit jaar de ONDB-wisselbokaal? Op 5 juni a.s. is weer de altijd heroïsche titanenstrijd om de ONDB-wisselbokaal. Dit is tevens de jaarlijkse BizzGolf-voorronde van het ONDB. 
Deelnemen is gratis voor ONDB-leden en kan ofwel aan de wedstrijd (GVB verplicht) ofwel aan de golfclinic (ook voor mensen die nog nooit gegolfd hebben).
Wie wint dit jaar de ONDB-wisselbokaal? Op 5 juni a.s. is weer de altijd heroïsche titanenstrijd om de ONDB-wisselbokaal. Dit is tevens de jaarlijkse BizzGolf-voorronde van het ONDB.

Voor hen die niet willen/kunnen golfen, maar er toch ook bij willen zijn is er altijd nog plaats op het zonnig gelegen terras van het clubhuis, met een goed uitzicht over de gehele baan. Om ca. 17:00 uur zijn de golfers daar ook weer terug, alwaar om ca. 18:00 uur de afsluitende prijsuitreiking plaatsvindt.
 
In de regel blijven er daarna altijd nog een groot aantal mensen gezellig nazitten om te genieten van de heerlijke daghap, die tegen een aantrekkelijke prijs wordt geserveerd.

De beste golfer wordt uiteraard de nieuwe winnaar van de ONDB-wisselbokaal, wat vooral goed is voor de eeuwige roem. Dat kunnen Peter Jan, Berry, Alfons, Maarten, Marc en ikzelf u inmiddels beamen, want iets van prijzengeld hebben we nooit gezien . 

De beste zes golfers van deze voorrondewedstrijd plaatsen zich daarnaast ook nog namens het ONDB voor de BizzGolf-Bollenstreek-finale, die op 19 september a.s. gehouden wordt.
Mocht onze selectie van zes golftoppers die wedstrijd dan ook nog winnen dan gaan onze drie beste finalisten daarna op voor de landelijke BizzGolf-finale op 3 oktober a.s. En dán zijn de echte prijzen te winnen: vliegreizen, maatpakken, etc.
 
Via deze link kun je je nog aanmelden (voor zover je dit nog niet hebt gedaan) of ga hiervoor even naar www.bizzgolf.nl.
 
Wees er op tijd bij, want vol is vol.

Met groet en tot de 5e.

Hans Zwetsloot
(voorzitter en naar ik verwacht aanstaande ex-kampioen)
 
Locatie: Golfcentrum Noordwijk (naast Beuk)
Inloop: vanaf 15:00 uur
Start: 16:00 uur (exact)

Van de voorzitter

Hans Zwetsloot
STOL architecten bv
(0252) 21 69 62