AANKONDIGING | 20-05-2014

ONDB Jubileumveiling

MAAK JIJ ONZE ONDB JUBILEUMVEILING TOT EEN GROOT SUCCES?


Op dinsdag 20 mei 2014 is het zover. Dan houden wij onze ONDB Jubileumveiling op Landgoed Tespelduyn, Tespellaan 53 in Noordwijkerhout. Deze avond staat volledig in het teken van ons goede doel: ‘de Kinderen van de diverse Voedselbanken in de Duin- en Bollenstreek’.
 
Inmiddels zijn alle veilingkavels bekend. Even een kleine, willekeurige greep uit het zeer gevarieerde aanbod:
  • Kaartjes voor een voetbalwedstrijd
  • Weekendje cabrio rijden
  • Weekje Spanje
  • Dagje driften
  • Diverse etentjes
  • Etc. etc.
In totaal zijn er ruim 120 kavels die geveild zullen worden en zijn er mooie ‘ prijzen’ te winnen tijdens de loterij die aan het eind van de avond gehouden wordt. Kortom, deze veiling wil je niet missen en gun je ook andere mensen. Kijk daarom eens goed om je heen naar (zakelijke) relaties die je eens mee wilt nemen naar deze ONDB avond die, zoals te doen gebruikelijk, prima verzorgd zal zijn. Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom op het landgoed. De verwachte start van de veiling is om circa 19.30 uur.
 
Aanmelden gaat zoals gebruikelijk via bovenstaande buttons. Wanneer je meer dan één introducee wilt meenemen is dat ook prima; stuur dan voor de extra introducee(s) even een mailtje met de benodigde gegevens (voorletters, voornaam, achternaam, geslacht, bedrijf, telefoonnummer en e-mailadres) naar veiling@ondb.nl. Op die manier krijgen we goed zicht op het totaal aantal mensen waar we deze avond op kunnen rekenen.

Deze week ontvangen jullie, alsmede de door jullie aangemelde introducees, per mail nog 2 aparte bescheiden: het veilingreglement en het inschrijfformulier. Het verzoek is om dit reglement alvast goed door te lezen en het inschijfformulier uit te printen, in te vullen en op de avond zelf mee te nemen.

Laten we vooral trachten om met elkaar deze avond tot een geweldig succes te maken. Aan het eind van de avond zal het behaalde veilingbedrag symbolisch worden overhandigd aan diverse vertegenwoordigers van de Voedselbanken.

Dus graag tot de 20e mei op Tespelduyn! Wij hebben er zin in.

Met vriendelijke groet,
De Veilingcommissie


 

Van de voorzitter

Hans Zwetsloot
STOL architecten bv
(0252) 21 69 62

Wie jarig is trakteert...


Beste Lezer,

Opgericht in 1999 bestaat het ONDB dit jaar al weer 15 jaar. De tijd vliegt kennelijk, maar ja, dat is eigenlijk wel logisch, want als iets leuk en onderhoudend is gaat de tijd daar nu eenmaal snel. En het ONDB is dat beide zeker te noemen. Gefeliciteerd dus allemaal... gefeliciteerd met onszelf !!
In die 15 jaar heeft het ONDB zich ontwikkeld tot hetgeen het nu is. Een alom gerespecteerde netwerkclub, waar het goed vertoeven is; enerzijds een mooie gelegenheid om regionale contacten op te doen en deze in ontspannen sfeer te onderhouden en anderzijds een ideaal platform om het eigen bedrijf regiobreed te presenteren. Voorbeelden genoeg die dat bevestigen en inmiddels zijn we hard op weg naar de grens van 300 leden. Zowaar een prestatie om trots op te zijn en zeker een reden voor een mooi feest; onze 15e verjaardag.

En bij een verjaardag horen natuurlijk ook cadeaus, hoewel we die ook dit keer niet zelf willen hebben, want we geven ze veel liever weg. Dus ook bij dit lustrumfeest wordt, net als bij de twee voorgaande keren, wederom een veiling voor het goede doel georganiseerd. Ook dit keer gaat de opbrengst opnieuw weer naar de, ons inmiddels nauw aan het hart liggende, “Kinderen van de diverse Voedselbanken in de regio”. Een dankbaar doel in de directe omgeving; dichterbij kun je bijna niet helpen.

Het voordeel van zo’n veiling is dat de cadeaus eigenlijk op voorhand al gegeven zijn, namelijk door de mensen die de kavels ingebracht hebben. Misschien zit je daar zelf ook wel tussen, nou, in dat geval bij deze nogmaals van harte bedankt. Van een weekje naar Spanje tot een golfdag op “de Noordwijkse”, van een heerlijk wijnpakket tot een bodymassage. Komt dat vooral allen zien, onze “etalage” puilt uit.

Het gaat er op de veiling zelf dus alleen nog maar om om juist dié leuke en/of speciale dingen voor jezelf uit te zoeken en te bemachtigen, die je ook echt graag wilt hebben. En dat is eigenlijk al een feestje op zich, want er zitten “pareltjes” tussen, waarvan de biedingsprijs uiteindelijk vaak best mee zal vallen. En mocht het zo zijn dat er een ander is die dat specifieke item dan toevallig ook wil hebben, is het helemaal niet erg om er nu eens nét iets meer voor te betalen, want de opbrengst gaat uiteindelijk toch voor 100% (!!) naar ons goede doel.

Daarnaast is er dan ook nog de loterij, waarbij ook zeer mooie prijzen te winnen zijn. Dus de spanning en sensatie is ook zondermeer gegarandeerd, want juist daar kunnen ook de echte klappers gemaakt worden. We zien die blije gezichten nu al voor ons !!

Alle ingrediënten voor een mooi verjaardagsfeest zijn dus aanwezig. Nu de gasten nog en die zijn dit keer in grote getalen welkom bij Tespelduyn. Dus “komt allen” en neem vooral mee wie je mee wilt nemen; iedere mede-ondernemer is welkom. Laat die mensen vooral ook eens komen proeven van een mooi ONDB-event. Dan zorgen wij als vanouds uiteraard weer voor de drank, voor de muziek en voor de slingers...

Hans Zwetsloot
Voorzitter ONDB


N.B.:
Dit jaar heeft het ONDB alweer 26 nieuwe leden mogen verwelkomen. Om aan de meermalen gestelde vraag om deze nieuwe leden beter zichtbaar te maken tegemoet te komen, hebben we een geautomatiseerde routine aan de nieuwsbrief toegevoegd. Voortaan vinden jullie onze nieuwe leden (gerekend vanaf de voorgaande nieuwsbrief) elke maand steeds weer onderaan de nieuwsbrief; uiteraard met een link naar hun persoonlijke ledenpagina. Makkelijker kunnen we hun introductie niet maken, toch.

En de allereerste keer pakken we gelijk nog even extra uit, want dit keer vermelden we zelfs alle nieuwe leden vanaf 1 januari 2014 tot en met heden (zie hieronder). Dan kunnen jullie nog even een korte inhaalslag maken.