VERSLAG | 15-03-2022

Provalu - Meerwaarde door werk

EINDELIJK was het dan weer zo ver. Na in februari nog een laatste keer digitaal bijeen te zijn gekomen was het eindelijk sinds lange tijd weer mogelijk om elkaar op locatie te ontmoeten.
Vijftien maart stond in het teken van Provalu. Misschien voor de meeste beter bekend als voorheen de Mare Groep en het Servicepunt Werk.
 
Meerwaarde (Pro Value) bieden voor werkgevers en voor werknemers in deze veranderende tijden waar de mens centraal staat. Directeur Rinco Knoop gaf een welkome uiteenzetting van de totstandkoming van de nieuwe organisatie door middel van de keuze van nieuwe naam en het beeldmerk.

Hierna was er ruimte om de verschillende takken van Provalu onder de aandacht te brengen. Gastvrouw Ingrid Kuijt stelde aan tafel een aantal werkzoekende kandidaten voor aan de aanwezige ondernemers. Met scherpe vragen en de ruimte om zich te presenteren werd snel duidelijk welke meerwaarde deze mensen kunnen bieden op hun vakgebied. In deze tijden waar personeel schaars is kan een samenwerking met Provalu nieuwe mogelijkheden bieden. Ook Ad Baaij die niet alleen alle overheerlijke hapjes had gemaakt gaf een korte presentatie van zijn ervaringen met een aantal  medewerkers die hij via Provalu in dienst heeft.
Het zou bijzonder zijn als de kandidaten aan tafel niet binnenkort aan de slag kunnen bij verschillende ONDB ondernemers.
 
Na de tafelgesprekken was er ruimte voor de rondleidingen bij Provalu. Alle afdelingen waren open om te kijken welke werkzaamheden Provalu allemaal voor lokale en landelijke bedrijven verricht. De rondleidingen geven goed inzicht in welke werkzaamheden bedrijven kunnen uitbesteden zodat ze meer kunnen focussen op de bedrijfsprocessen. Naast post, schoonmaak, inpak en ompak werkzaamheden werkt Provalu ook aan complexe technische opdrachten voor verschillende werkgevers.
 
Na het programma was er uiteraard nog voldoende tijd om te netwerken en weer eens te genieten van het samenzijn. Al met al was het een geslaagde en zeer goed georganiseerde avond. Iedereen werd nog verrast met een mooie goodiebag.
 
Volgende maand op 19 april gaan wij met Rik Kentie op Solex tour door de prachtige bollenstreek met een netwerkevent bij Cheers Voorhout.       
Bekijk hier het foto verslag Layer 1