VERSLAG | 16-04-2013

Maregroep werkt!

Op 16 april 2013 waren we te gast bij de MareGroep in Voorhout en ontvangen door Ingrid van der Plas en Angelique van Polanen. Het was gezellig druk met meer dan 100  aanwezigen.
In de serre kregen we een presentatie van Bob Heeren, Dit was echter geen verhaal wat verteld werd maar iedereen werd er actief bij betrokken in de vorm van een QUIZ. Er werden 20 vragen gesteld en voor de beste 10 was er een mooie fles beaujolais beschikbaar dus toen wilde iedereen best even zijn best doen. MareGroep blijkt dus voor alle bedrijven wat te kunnen betekenen op het gebied van personeel en plaatsingen. Na een klein uurtje sloot Bob zijn presentatie af met het beroemde lied van Edith Piaf en niemand heeft zich verveeld, sterker nog,

 
Hierna was het tijd voor het netwerken met een hapje en een drankje. Ingrid en Angelique hebben diverse vragen kunnen beantwoorden.
De hapjes waren verzorgd door de kok van de MareGroep en waren van een culinair hoogstandje. Het was goed om te zien dat er weer nieuwe gezichten aanwezig waren en ook diversen introducés. Bij de uitgang stond voor iedereen nog een goody bag klaar inclusief de informatie van de MareGroep.

Volgende maand zijn we te gast bij Kasteel Keukenhof in Lisse en beginnen we al om 18.00 uur.