AANKONDIGING | 15-12-2015

ONDB Kerstgala

15 December a.s. organiseert het ONDB alweer het 4e kerstgala. Traditioneel sluiten we het jaar af met een spectaculair feest. Dit jaar nodigen wij jou samen met je partner uit bij: 
La France in Oegstgeest.
Zoals alle vorige edities is de dresscode gala. We hebben dit jaar geen specifiek thema gekozen, dus laat je fantasie de vrije loop! De klapper van de avond is de fantastische coverband SoulBeach. Zij spelen alle bekende nummers van de grote artiesten uit de Top2000, dus dat wordt lekker swingen, dansen en meezingen!
Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom. La France heeft een uniek concept waarbij je op verschillende plekken in de zaal wordt verrast met culinaire hoogstandjes (je hoeft niet vooraf te eten!) en lekkere drankjes. Dus laat je lekker verwennen.

Let op! Aanmelden kan alleen via deze nieuwsbrief en is uitsluitend voor leden met (privé) partner en kan tot uiterlijk vrijdag 11 december 12:00 uur!

In verband met de kosten voor dit feest behoudt het bestuur van het ONDB zich het recht voor om de zogenaamde ‘no-shows’ te belasten voor €50,- per persoon.

Mocht er onverhoopt iets mis gaan met aanmelden of twijfelt u of het goed gegaan is met uw aanmelding, bel dan even met Marieke de Geus op (06) 24 42 66 26.

Graag tot ziens op 15 december.

Van de voorzitter

Hans Zwetsloot
STOL architecten bv
(0252) 21 69 62

Je bent net zo jong als je je voelt . . . .


Beste Lezer,

Kijkend naar de uitnodiging voor het ONDB-gala van dit jaar komt er vanzelf een glimlach op mijn gezicht. De aanblik van ál die legendarische nummers en artiesten, waarvan er een héle hoop nog vanuit mijn eigen jeugd zijn. Dat kan toch niet anders dan een heerlijk avondje op de dansvloer gaan worden; je blijft tenslotte net zo jong als je je voelt. Maar ja, of het inmiddels wat strammere lijf dat nu allemaal nog aankan en of al die "moves" van toen het anno nu nog doen . . . . ?
Toch maakt het natuurlijk helemaal niet uit of je wel of niet danst en, in dat eerste geval, wat een ander nu precies van jouw "danskunsten" vindt. Het belangrijkste blijft dat je het vooral zelf naar je zin hebt en dat het daarnaast, als het meezit, liefst nog een beetje in de maat is ook. Maar ook dat laatste is maar bijzaak, want naast over smaak valt er over ritme natuurlijk net zoveel te twisten, zelfs tijdens een twist. Dus durf ook hierin vooral je eigen koers te varen; die instelling zou je als ondernemer namelijk toch al van nature moeten hebben . . . .

Als sfeervolle, feestelijke en vooral ook knallende afsluiting van wederom een memorabel ONDB-jaar is het jaarlijkse ONDB-gala dit keer bij partycentrum La France in Oegstgeest. De vierde in rij en naar wij hopen nóg beter dan alle voorgaande. We leren tenslotte elk jaar weer en de Activiteitencommissie van het ONDB is altijd weer op zoek naar nóg weer dat stapje omhoog. Optimaal vertier en perfecte verzorging in een prachtige ambiance; zowel qua eten en drinken als qua muziek. Daar word je toch vanzelf blij van.

Dus iedereen die al eens op een eerder ONDB-gala geweest is zal de 15e december al maanden geleden in zijn of haar agenda gereserveerd hebben en iedereen die er nog nooit geweest is zou dat vanaf nu zo snel mogelijk moeten doen. Gewoon een heerlijke avond uit met gezellige en interessante mede-ondernemers en ook nog op een wijze dat het niet eens "ten koste van thuis" hoeft te gaan; je privé-partner mag namelijk gewoon mee !!! En voor al diegenen die nu nog geen ONDB-lid zijn is het ook niet getreurd, want volgend jaar kun je ook altijd nog lid worden om het dát jaar dan alsnog wel mee te kunnen en mogen maken . . . .

Het oogt weer een gezellige drukte te worden, want dit keer hopen we zelfs de magische grens van de 200 gasten te passeren. En met alle mannen in smoking en alle vrouwen in de prachtigste en meest kleurrijke galajurken moet dat zondermeer een imposante happening gaan worden. Kerstsfeer ten top en een lust voor het oog. Een avondje James Bond is er niets bij . . . .

Rest mij vanaf deze plaats om iedereen alvast een fantastische december-feestmaand toe te wensen, inclusief alle goeds voor het nieuwe jaar. Allen veel succes, humor, liefde, geluk, gezondheid en vooral ook energie toegewenst. Want hoewel we allemaal weer een jaartje ouder geworden zijn blijven we natuurlijk allemaal gewoon net zo jong als we ons voelen. En dat zouden we wat mij betreft nog véle jaren moeten blijven doen . . . .
           
Hans Zwetsloot

(voorzitter ONDB)