VERSLAG | 20-03-2018

Woningautomatisering, dé trend van de toekomst

WONINGAUTOMATISERING, DÉ TREND VAN DE TOEKOMST

 Op 20 maart jl. waren we te gast bij Fred Duijnstee. Fred is sinds september 2017 eigenaar van Gebra, een winkel in Noordwijkerhout die gespecialiseerd is in huishoudapparaten, audio en video. 
Het was een hele goed verzorgde en gezellige avond. Ruim 110 leden van het ONDB waren aanwezig om de nieuwe winkel van Fred te bewonderen. De sfeer zat er gelijk goed in. Fred heeft eerst een presentatie gegeven over woningautomatisering, dé nieuwe trend van de toekomst. Vervolgens is een presentatie gegeven over duurzaam ondernemen. Ook waren lokale ondernemers uitgenodigd. Zij verzorgden heerlijke koffie en een kleine whiskyproeverij voor ons. Het ontbrak ons aan niets deze avond. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje hebben we ouderwets gezellig kunnen netwerken met elkaar. Daarvoor willen we Fred en zijn vrouw Annette hartelijk bedanken.  
Fred biedt de leden die 20 maart aanwezig zijn geweest een persoonlijk op maat gemaakt aanbod wanneer zij een product aanschaffen. Dit persoonlijk aanbod kan bestaan uit een korting, of een gratis advies etc.  
 
Wij hebben genoten van een goede en gezellige netwerkavond. Wij wensen Fred veel succes met zijn nieuwe zaak.   
Bekijk hier het foto verslag Layer 1