VERSLAG | 19-11-2013

Balletje trappen bij Ter Leede

Ruim 150 man kwam dinsdagavond 19 november samen op sportpark De Roodemolen waar Ter Leede en het ONDB gezamenlijk een bijeenkomst hadden georganiseerd. Onder de gasten bevonden zich ook de twee gastsprekers van de avond: ex-international Wim Kieft en sportverslaggever en commentator Evert ten Napel.
Vanaf 19.30 uur liep het al snel redelijk vol in de kantine van Ter Leede. De grote opkomst zorgde voor veel gezelligheid en een gemoedelijke sfeer tussen de leden van het ONDB en de sponsoren en vrienden van Ter Leede.  Na de ontvangst met een kopje koffie opende Peter Scheltus de avond met een welkomstpraatje en gaf daarna het woord aan de voorzitter van het ONDB, Hans Zwetsloot. Hans introduceerde de gastsprekers door ons eerst een kort verslag te geven van zijn eigen voetbal carrière, die helaas wat minder imposant bleek.
Gedurende drie kwartier stelde Evert ten Napel verschillende vragen aan Wim Kieft over onder andere zijn eigen voetballoopbaan, zijn mening over de Nederlandse competitie van tegenwoordig, de (Nederlandse) coaches in het voetbal en wat zijn kijk is op voetbal in Nederland in het algemeen. Ook was er de kans voor de gasten om nog vragen te stellen aan de heren.

De avond werd vervolgd aan de bar, waar men onder het genot van een drankje en een hapje een sportief potje kon netwerk borrelen. Al met al kunnen we spreken van een zeer geslaagde avond voor zowel het ONDB als Ter Leede. De nieuwe contacten, goede gesprekken en sportieve insteek van de avond zullen ons nog lang bij blijven waarvoor we ieder willen bedanken!

In aansluiting op het event nodigt de Stichting Topvoetbal Ter leede de leden van het ONDB uit voor een geheel verzorgde thuiswedstrijd voor 2 personen inclusief een hapje en een drankje in de Businessclub van Ter Leede. U kunt u opgeven op cz@terleede.nl


 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1