VERSLAG | 17-05-2016

Expeditie Robinson op Landgoed Tespelduyn!

Op 17 mei zou de Expeditie Robinson experience plaatsvinden. Vanwege het beperkte aantal leden dat zich had opgegeven voor het middagprogramma, hebben we de expeditie Robinson in de middag helaas moeten afblazen. Erg jammer, vooral voor de leden die de agenda hadden vrijgemaakt om hierbij aanwezig te zijn. 
Wel was er een gezellig avondprogramma. Rond 19.00 uur druppelde de eerste leden binnen die nog even genoten van het avondzonnetje op het mooie terras. Uiteindelijk waren er ruim 50 leden alvorens Hans Zwetsloot, met zijn kortste openingsspeech ooit “we gaan aan tafel” het buffet voor geopend verklaarde. Iedereen kon heerlijk genieten van al het lekkers dat het team van Tespelduyn voor ons had klaargezet. 
 
Diverse vleesgerechten werden uiteraard klaargemaakt op  de ´Big Green Egg'. De leden lieten zich het lekkers heerlijk smaken. Er werd nog lang nagetafeld op deze heerlijke voorjaarsavond. Zo tegen de klok van 23.00 uur vertrokken de laatste leden huiswaarts met een voldaan gevoel. Ondanks het aangepaste programma kijken we toch weer terug op een zeer gezellige avond. Tot volgende maand bij de jaarlijks terugkerende sloepentocht!
Bekijk hier het foto verslag Layer 1