AANKONDIGING | 01-12-2020

DIT JAAR WAS 'VLEES' NOCH 'VIS'...

Gelukkig toch geen "Vlees noch Vis", maar juist "Vlees of Vis" . . . .Beste ONDB'er,

Dit weekend heb ik met mijn gezin heerlijk zitten smullen van de paling, van de zalm én van de makreel van Boschypaling uit Katwijk. Niet "omdat het moest", maar gewoon "omdat het kon", want ik had immers een ONDB-waardebon om in te leveren . . . .


En het leuke is dat de vrouw van Marco v.d. Bosch (de eigenaar van Boschypaling), die mij zaterdagmorgen in hun winkel in Katwijk aan den Rijn enthousiast mijn ONDB-vispakket overhandigde, diezelfde dag nog haar eigen ONDB-vleespakket bij Vleesboerderij Dorrepaal in Leiderdorp zou gaan ophalen. Ook "niet omdat het moest", maar gewoon "omdat het kon" . . . .

Het is inmiddels de derde dinsdag van december en als het goed is hebben jullie allemaal al hetzelfde gedaan als ik of als mevrouw v.d. Bosch; namelijk het inleveren van de persoonlijke ONDB-cadeaubon. Zo ja, prima, want dan hebben jullie waarschijnlijk al net zo kunnen genieten van de lekkernijen als ik. Zo niet, dan hebben jullie daar nog tot uiterlijk 31 december a.s. de tijd voor . . . .

Bekijk in dat laatste geval alsnog even de ONDB-nieuwsbrief van december, die we voor het gemak ook nog even hieronder hebben toegevoegd. Downloaden kan slechts éénmalig.

Het is dit jaar dan misschien niet helemaal het ONDB-jaar geworden dat we vooraf als bestuur en activiteitencommissie voor ogen hadden, maar we hebben wel continu aan jullie gedacht. Altijd op zoek naar de mogelijkheid om op verantwoorde wijze bijeen te kunnen komen. Maar helaas hebben we het dit jaar vanaf februari alleen maar bij een corona-proof toegestuurd "drankje" (in de zomer) en "hapje" (bij deze december-actie) kunnen laten.

Volgend jaar hopen we alles op enig moment weer op onze oude "ONDB-manier" te kunnen oppakken. Alleen zal dat, gelet op de gisteravond genoemde datum van lockdown-datum van 19 januari (de derde dinsdag in januari . . . .) nog niet gelijk al in januari zijn.
Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het wel weer zo ver is en jullie waarschijnlijk ook niet. Gewoon weer een heel nieuw jaar met nieuwe kansen en, voor alle bestaande leden die in 2020 reeds hun contributie betaald hebben, waarschijnlijk nog op de contributie van 2020 ook. Maar die beslissing is uiteindelijk nog aan jullie zelf, want dat agendapunt behandelen we pas bij de komende algemene ledenvergadering in februari. "Hamerstukje" lijkt me . . . .

Namens bestuur en activiteitencommissie wens ik jullie voor de komende tijd nogmaals alle succes en geluk toe en vooral ook een goede gezondheid . . . . 

Hans Zwetsloot

(voorzitter ONDB) 

December actie

In deze toch al bijzondere corona-tijd trekt het gemis van familie en vrienden, maar ook van onze zakelijke relaties, een behoorlijke wissel op ons. Juist daarom willen wij met het ONDB toch nog iets extra’s betekenen tijdens de feestdagen.
 
Om zakelijk iets gezamenlijk en collectiefs te organiseren is helaas nog steeds onmogelijk, maar we hopen op individueel niveau toch nog een kleine glimlach tevoorschijn te kunnen toveren. Daarom hebben we een leuke actie bedacht met een leuke attentie om tijdens de komende feestdagen in huiselijke kring van te kunnen genieten.

 


Wij hebben een smakelijk vlees- of vis pakket samengesteld om het jaar toch nog iets feestelijker te kunnen afsluiten. Via de onderstaande link kun je één van de twee cheques downloaden en inwisselen.

Het is daarbij wel noodzakelijk om vooraf eerst even telefonisch je pakket te reserveren, voordat je 'm uiterlijk vóór 31 december 2020 bij het betreffende bedrijf kunt ophalen. Na die datum is de cheque niet meer geldig.

De cheque is gepersonaliseerd en staat op jouw naam. Eenmaal gekozen voor ‘VLEES’ of ‘VIS’ is het niet meer mogelijk om de cheque nog te wijzigen. Bedenk dus vooraf goed wat je kiest.

Wordt het ‘VLEES’… of wordt het ‘VIS’...? 


##waardebon_link##


Ben je vegetariër en wil je vlees noch vis?
Neem dan even contact op met Marieke de Geus (06) 24 42 66 26.
 

Wij wensen je hele fijne feestdagen!


 

Van de voorzitter

Hans Zwetsloot
STOL architecten bv
(0252) 21 69 62