VERSLAG | 19-04-2022

Rollen langs de bollen

Op dinsdag 19 april hebben we weer een leuke start van de lente gehad. We werden vriendelijk ontvangen door de mensen van HAVE FUN EVENTS, het bedrijf van Rik Kentie, dat gevestigd is bij het voor alle bollensterkers wel bekende ’Soldaatje’. Daar stonden bij aankomt een geweldige rij aan Solexen, elektrische FunScooters en KickBike FunSteps op ons te wachten. 
'De Koffiemeulen’, het bedrijf van ons lid Arnoud Vermeulen schonk een heerlijke kop koffie. Maar dat taartje dat erbij zat, wat was die lekker ;-)
Na de toespraak van Hans en de uitleg van Rik Kentie kreeg iedereen eerst nog even voor vertrek een flesje water mee. Onder een strak blauwe lucht en een klein verkoelend windje werd de route gestart richting Noordwijkerhout om via Lisse langs de Keukenhof weer tussen de bollenvelden te belanden. Marcel Verheggen, onze vaste fotograaf van ONDB, heeft geprobeerd om alle deelnemers vast te leggen in één foto maar méér dan 50 deelnemers naast elkaar op één foto vangen blijkt toch wel iets lastig te zijn ;-)
Nadat we de scooters ingeleverd hadden was de volgende stop bij Cheers! in Noordwijkerhout. Daar werden we door Kevin Pelt en zijn fantastische team prettig ontvangen met een drankje en wat kleine hapjes. Toen ook de andere ONDB leden aanwezig waren die zich alleen voor het avond programma hadden opgegeven, werd het buffet geopend. De keukenbrigade had mooie salades gemaakt. Er was ruim genoeg voor iedereen, dat was perfect geregeld. Later werden er ook nog heerlijke bavetspiesjes en een stukje zalm geserveerd. Iedereen had voldoende plek in de mooie locatie van Kevin die ook het terras voor ons had overkapt zodat het daar ook heerlijk vertoeven was. Er werd daarna nog lang doorgepraat met elkaar over van alles en nog wat en rond 22:00 uur waren de laatste vertrokken. Als verrassing kon iedereen een bosje tulpen meenemen en een heerlijk geurende hyacint die beschikbaar waren gesteld door Hedwig Damen. Dat is natuurlijk altijd leuk thuis komen...
Bekijk hier het foto verslag Layer 1