VERSLAG | 18-12-2018

ONDB Kerstgala

Alweer voor de 7e keer zijn we ons ONDB jaar in stijl geëindigd met een ONDB-Kerstgala. Dit jaar zijn we neergestreken in Villa De Duinen in Noordwijk, waar we gastvrij ontvangen werden door Bram van Mierlo en zijn team.
 
Wat kijken wij terug op een fantastische gala, zien jullie het nog voor je… de prachtige locatie aan de rand van Noordwijk. Sfeervol verlicht en bij aankomst een prachtige uitnodiging in het welkomst bord. Bij binnen komst werd een ieder warm ontvangen met een glas heerlijke bubbels. Iedereen heeft zich aan de dresscode gehouden en wat zagen we er allemaal mooi uit. Uiteraard werd dit vastgelegd door onze fotograaf Marcel Verheggen. DJ Nicky Louwers draaide heerlijke muziek op de achtergrond.
Nadat bijna iedereen binnen was en het welkomswoord van de voorzitter hieven we met zijn allen het glas en keken we proostend  terug op een mooi ONDB jaar. De hele avond was zeer goed verzorgd met verrukkelijke culinaire verwennerij onder leiding van chef-kok Richard en zijn keukenbrigade. Natuurlijk werden er goede wijnen bij geschonken. Rond 21:00 uur nam DJ Deejee het over en ging de muziek iets meer up-tempo. Menigeen heeft op de dansvloer gestaan en er zijn weer nieuwe talenten gesignaleerd. Het was een feestje waar door een ieder nog lang over nagepraat zal worden, het klopte vanaf het ontvangst van de uitnodiging tot aan het verlaten van de locatie. Chapeau voor de bediening, gastheer Bram van Mierloo en al het personeel van Villa de Duinen.
 
Kortom wij kijken terug op een zeer geslaagd event en wij wensen jullie allemaal een fantastische 2019.
 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1