VERSLAG | 21-01-2020

Alles voor je kantoor op één plek

Op 21 januari jl. hebben we een bezoek gebracht aan OfficeCentre in Leiden. Sabine de Grooth, vestigingsmanager van OfficeCentre in Leiden, was deze avond gastvrouw voor het ONDB.
De avond begon met een welkomstwoord van Hans Zwetsloot. Daarna heeft Sabine de Grooth ons in het kort verteld over alles wat OfficeCentre te bieden heeft. Sabine heeft ons nadrukkelijk verzocht door de zaak rond te lopen om alles zelf te zien. Want er is veel te zien! Daarna hebben we getoast op het nieuwe jaar met een heerlijk glas prosecco.

De avond bracht van alles. Zo kon je proberen een kluis te kraken. Uiteindelijk is de kluis twee keer gekraakt. Twee leden zijn daardoor blij gemaakt met een externe harde schijf. Ook werd er veel gebruik gemaakt van het aanbod om een foto te laten uitprinten in gewenst formaat. Dit was een groot succes. De medewerkers van OfficeCentre hebben deze avond uitgebreid de tijd genomen om alle vragen van onze leden te beantwoorden.
Sabine is erg tevreden over de avond: “Wij hebben het bedrijf op een leuke manier onder de aandacht kunnen brengen.” OfficeCentre heeft er direct al nieuwe klanten bijgekregen.

De catering werd weer uitstekend verzorgd door Bon Appetit. Aan het einde van de avond kreeg iedereen een goodie bag mee naar huis, met daarin gadgets en leuke aanbiedingen. Het was weer een hele geslaagde avond!

Wij willen OfficeCentre nogmaals van harte bedanken voor deze goed verzorgde avond! 

 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1