VERSLAG | 15-05-2018

Servicepunt Werk helpt kosteloos in krappe arbeidsmarkt

Dinsdag 15 mei werden de leden van het ONDB op uitnodiging van Service Punt Werk van harte welkom geheten in het Bloemenbed in Noordwijk. Iedereen werd deze zonnige avond ontvangen in een tropische kas met weids uitzicht over de bollenvelden. 
Na een heldere presentatie van Ingrid Kuijt over de dienstverlening die Service Punt Werk (SPW) biedt, werd het woord gegeven aan een achttal personen die met hulp van SPW op zoek zijn naar een nieuwe baan. Zij gaven allen in een persoonlijke presentatie aan de aanwezige ONDB leden weten waar hun competenties lagen en naar wat voor soort werk zij op zoek waren.
Bijzonder was een Afghaanse dame die na een verblijf van slechts 1,5 jaar in Nederland in bijna vloeiend Nederlands een wervelende spreekbeurt gaf. De avond werd verzorgd door zowel personeel als werkzoekenden van SPW; een taak die zij vol enthousiasme en élan hebben uitgevoerd. Alle kandidaten die zich gepresenteerd hebben tijdens de ONDB avond zijn inmiddels in gesprek met een mogelijke werkgever. Een zéér geslaagde avond dus!
Bekijk hier het foto verslag Layer 1