VERSLAG | 18-04-2023

Omtzigt Watersport 125 jaar - het ONDB viert mee

Op dinsdag 18 april waren we te gast bij Alex en Miriam Omtzigt van Omtzigt Watersport, om de 125e verjaardag van het bedrijf mee te vieren.
Begonnen in 1898 in Zoeterwoude, is Omtzigt Watersport uitgegroeid tot een begrip onder watersportliefhebbers.

In de fraaie showroom is het lastig om niet spontaan verliefd te worden op de boten die daar staan te shinen. Ook voor winterstalling van je boot kun je hier terecht. Je kunt je vaartuig zelfs laten verwennen met een heuse wellness/beautybehandeling…je moet er maar op komen!

Voor een jaarlijkse servicebeurt of regulier onderhoud staat het onderhoudsteam van Danny van Steijn en Ruben van Delft voor je klaar.

Na een woordje van onze voorzitter, heetten Alex en Miriam Omtzigt ons welkom, samen met Danny van Steijn. Daarop werd er geproost op de bijzondere verjaardag van Omtzigt Watersport. Vervolgens kregen we een rondleiding door het bedrijf, waarbij we de prachtige boten in de showroom, de stallingen en de werkplaats hebben bezichtigd.

Daarna was het tijd om te netwerken. Naast vele bekende gezichten waren er ook weer nieuwe leden aanwezig. De opkomst was om blij van te worden en we zijn verheugd dat we regelmatig nieuwe leden welkom mogen heten.

Verder verdient Hedwig Damen een woord van dank, die voor iedereen een hyacint had meegebracht en tulpen om de showroom nog gezelliger te maken. We kijken uit naar onze volgende bijeenkomst. Neem gerust een geïnteresseerde collega/ondernemer mee als introducee!
 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1