VERSLAG | 20-12-2022

ONDB kerstgala: A Touch of Gold

Op dinsdag 20 december waren we te gast bij LIMES aan den Rijn. Daar hebben we na een jaar uitstel deze keer een het fantastische kerstgala kunnen organiseren voor de leden en de partners van het ONDB.
 
Bij binnenkomst werd er eerst nog even een foto gemaakt door onze fotograaf Marcel Verheggen vóór de prachtige kerstboom in de hal. We werden hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje door gastheer Dennis de Prie van LIMES aan den Rijn. Hij heeft zijn restaurant weten om te toveren in een sfeervol gala-decor met een ‘golden touch’ door aparte decoratie en sfeerverlichting.
 
Binnen klonken al direct de klanken van de band iCoustic die ons met heerlijke live-muziek al snel in een goede vibe brachten. Iedereen prachtig gekleed en gezellig kletsend. Zoals 'het heurt’ op een gala.
 
Tussen de klanken door konden we genieten van prachtige gerechten. De keukenbrigade heeft zijn uiterste best had gedaan om iedereen heerlijke gerechten van vis en vlees voor te schotelen die door de mannen van LIMES aan ons werden uitgeserveerd op kleine bordjes. Een fantastisch walking-diner op een zeer hoog culinair niveau, als je het mij vraagt. 
Na het vleesgerecht werd de band opgevolgd door de DJ die er iets meer tempo in gooide, ondersteund door de klanken van mister Saxo beat. Daardoor gingen tussen de gerechten door bij velen van de aanwezigen de voetjes van de vloer. De afsluitende 6e gang was een verrukkelijk petit grand dessert.
 
Wij vonden het een gala op topniveau en als je er was zou je dit vast ook zo beleefd hebben. Tegen iedereen die er om welke reden dan ook niet bij kon zijn zeggen we: zorg ervoor dat je er in 2023 wél bij bent.

Alle foto's bekijken? Klik op onderstaande link :
https://we.tl/t-ZCxlGB0he4
Bekijk hier het foto verslag Layer 1