VERSLAG | 18-03-2014

Als de lente komt dan...


Dinsdag 18 maart jl. waren zo’n 200 gasten (ONDB leden en KOV leden) aanwezig bij Tuincentrum de Mooij. Tuincentrum de Mooij bestaat dit jaar 15 jaar en wilde dat groots vieren. Al bij binnenkomst werd duidelijk dat dit een hele mooie avond zou worden. Tuincentrum de Mooij was mooi aangekleed en diverse bedrijven waren aanwezig om zich daar te presenteren. Zo waren aanwezig Echte Bakker Den Dulk, Foodprojects, De Ballonnenkoerier, Van der Burg Hoveniers, Keurslagerij De Mooy, Coastline Wellness, Ecotap, Bicking Wijn en B&J Services.
 
Na het welkomstwoord van onze voorzitter, heeft Henk-Jan de Mooij een korte en krachtige presentatie gegeven over de veelzijdigheid van Tuincentrum de Mooij. Tuincentrum de Mooij is het meest complete tuincentrum van de Bollenstreek, met alles voor huis en tuin met o.a. een geweldige collectie kamer- en tuinplanten. Daarna kregen we een wervelende presentatie van Rob Verlinden, één van Nederlands bekendste tuinmannen. Rob Verlinden benadrukte in zijn presentatie onder meer het belang van goed personeel dat enthousiast is naar de klanten toe. Zeker in deze tijd waarin de bedrijven op het internet een geduchte concurrent zijn van de winkels. Hij benadrukte dan ook dat werkgevers hun personeel goed gemotiveerd moeten houden.  Nadat Rob Verlinden na een luid applaus het podium had verlaten, kregen wij een tour door Tuincentrum de Mooij en konden we langs de diverse bedrijven lopen die zich daar presenteerden. We werden deze avond door de aanwezige bedrijven getrakteerd op de meest heerlijke hapjes en drankjes, waarvoor nog heel veel dank!
Ook was er een spetterend optreden van de twaalf-koppige band Casual Company. Iedereen was het erover eens dat zij een fantastisch optreden hebben gegeven.
 
Tot slot kregen we van Tuincentrum de Mooij nog als goody bag een plantenbak mee die we daar gratis mogen laten vullen met planten.
 
Dit was een echte top avond, een avond die je niet had willen missen.  Familie De Mooij bedankt voor deze gezellige avond! 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1