AANKONDIGING | 17-04-2018

De meestervoorspeller voorspelt...

HET GAAT HARD MAAR ER ZIJN NOG EEN AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR. WIL JE JE ALSNOG OPGEVEN OF IEMAND MEENEMEN, MELD JE DAN AAN EN GEEF JE INTRODUCEE OOK OP !
Dinsdag 17 april is het prachtiger theater De Muze in Noordwijk aan Zee gastheer van het ONDB. We gaan er genieten van een sprankelende en prikkelende voorstelling van cabaretier en ‘meestervoorspeller’ Viggo Waas. Rond het optreden is er volop gelegenheid om bij te praten en te netwerken. 
De Muze heeft 350 zitplaatsen. We nodigen alle leden daarom uit om te komen naar dit bijzondere evenement en een zakelijke introducé mee te nemen. Een uitgelezen kans om de relatie met klanten of leveranciers aan te halen. Of om iemand te bedanken. De zaal is open om 19:30 uur, de voorstelling begint om 20:15 uur.

Je kunt parkeren pal naast het theater. Wij durven alvast wel te voorspellen dat het een prachtige avond gaat worden.
De meestervoorspeller voorspelt

Luisteraars van Radio 538 kennen hem als ‘de meestervoorspeller’, een sidekick van Edwin Evers in het ochtendprogramma.. Voetbalfans kennen hem als de teamcaptain van het RTL 7-programma Koning Voetbal, dat van 2013 tot 2015 te zien was. Cabaretliefhebbers kennen hem als een van de vier leden van NUHR, of Niet Uit Het Raam. Dit jaar staan de mannen in het theater met een overzicht van het beste uit 30 jaar theater.

Veelzijdig man
Viggo Waas (1962), zoveel is wel duidelijk, is een veelzijdig man. Naast de hierboven opgesomde activiteiten speelde hij ook mee in afleveringen van diverse televisieseries. Afgestudeerd aan de academie voor lichamelijke opvoeding geeft hij zelfs training aan een Amsterdams voetbalteam. Op dinsdag 17 april verzorgt hij speciaal voor de leden van het ONDB een theatervoorstelling in het prachtige Noordwijkse theater De Muze.

Cruijff en Pipo
In 2016 kwam Viggo Waas met zijn eerste solovoorstelling, los van zijn kompanen van NUHR: Cruijff en Pipo. Volgens eigen zeggen kreeg hij van niemand minder dan Mick Jagger het advies om een keer zijn eigen ding te doen en solo te gaan. In zijn show vertelt hij over zijn bewondering voor Cruijff. Dat hij zelf topvoetballer wilde zijn, maar uiteindelijk een Pipo is geworden. Bang dat hij later vooral zal worden herinnerd om zijn imitaties van Cruijff.

Relaties versterken
De avond is bestemd voor leden van het ONDB en introducés. Je mag twee gasten meenemen naar dit evenement. Bij voorkeur zakelijke relaties. Bijvoorbeeld als bedankje een je leverancier of als avondje uit voor een goede klant. Zo snijdt het mes aan twee kanten: je gasten hebben een fijne avond en je versterkt de relatie, en het ONDB krijgt de kans zich te presenteren aan je introducé. Want we kunnen nog best een paar nieuwe leden verwelkomen.

Napraten en netwerken
De zaal is open om 19:30 uur. We beginnen met een drankje in de sfeervolle foyer van het theater. Om 20:15 uur begint de voorstelling, die tot ongeveer 21:30 duurt. Daarna is er volop gelegenheid om na te praten en te netwerken met een hapje en een drankje. Parkeren kun je op het Wantveld, pal naast De Muze. Houd er welk rekening mee dat het tot 21:00 uur betaald parkeren is. De eerste twee uur betaal je € 1,00 per uur.
 

Van de voorzitter

Hans Zwetsloot
STOL architecten bv
(0252) 21 69 62


Ik voorspel jullie wederom een 'wereld-avond' . . . .


Beste Lezer,

De komende ONDB-bijeenkomst hebben we de grote zaal van de Muze in Noordwijk maar weer eens geboekt. Een paar jaar geleden hebben we daar ook al een keer een 'wereld-presentatie' gehad; toen van André Kuipers, die ons op uitermate beeldende wijze meenam op zijn ruimtereis. Iedere ONDB-er kon zijn hele gezin toen als introducee meenemen en we kregen de hele zaal met gemak vol tot op de laatste stoel. En iedereen die er die avond bij was kijkt daar nu nog steeds met een warm gevoel op terug . . . .
Dit keer streven we ernaar om de Muze opnieuw weer helemaal vol te hebben, maar dit keer hebben we alleen geen 'buitenaardse' spreker. Toch denken we met de 'Meestervoorspeller' ook een zondermeer onderhoudende en vermakelijke avond te kunnen bieden. Dit als begin van een hopelijk lange traditie van steeds weer een  jaarlijks ONDB-event met een aansprekende spreker. Opnieuw dus een memorabele avond, waar je bij geweest wil zijn en die we ook dit keer met vele mensen willen delen; liefst weer een hele zaal vol. Alleen zijn dat dit keer dan niet de eigen gezinsleden, maar, ter verbreding van ons aller netwerk,  juist andere regionale collega-ondernemers, die het ONDB nog niet zo goed kennen . . . .

Dus wat is er mooier om eens goed om je heen te kijken in je eigen relatiekring en te kijken wie jij nu blij zou kunnen maken met een gezellig avondje ontspannen (en) netwerken. Ongedwongen, informatief, theatraal, humoristisch en vooral ook goed georganiseerd en verbindend. Gewoon, zoals je dat van het ONDB gewend bent en zoals je dat ook met trots aan een relatie zou willen laten zien. Dat wil jij toch ook niet missen . . . . 

Juist die 'kruisbestuiving' met andere ondernemers, die vaak ook nog weer in andere ondernemersverenigingen vertegenwoordigd zijn, maakt de regionale verbinding alleen maar sterker. Niet altijd maar diezelfde gezichten, maar juist ook een mooi gezelschap aan 'nieuwe mensen' erbij, om samen met zijn allen nóg meer mensen te leren kennen. En dat dan voorafgegaan door een spraakmakend programma, dat ongetwijfeld van zichzelf ook al voldoende gespreksstof zal bieden. Dan is er toch geen enkele reden meer om die avond stilletjes aan de kant te blijven staan . . . .

Dus noteer deze komende 'derde dinsdag' sowieso zelf alvast in je eigen agenda, maar denk vooral ook aan diegene(n), die je een dergelijke ervaring ook zou gunnen. We hebben immers gezamenlijk zo’n 300 stoelen te vullen. Kijk daarbij vooral ook even naar de ‘spelregels’ met betrekking tot de introducees of schiet één van de projectleiders daar even over aan. 

Maar wees met dit alles wel op tijd, want je moet er natuurlijk wel bij geweest zijn om er straks later ook weer met dat warme gevoel over mee te kunnen praten. Zeker als die herinneringen nog vaak opgehaald zullen worden. Want zo'n memorabele ONDB-avond met wederom een 'volle zaal' in de Muze, dat is niet alleen leuk voor de ‘Meesterverteller’ zelf, maar dat is vooral ook leuk voor jezelf en je introducee(s) . . . . ,  dát kan ik jullie zelf ook nog wel voorspellen . . . .