AANKONDIGING | 20-08-2013

Het 'ONDB midgetgolf open'


Dinsdag 20 augustus is het eindelijk zo ver. Na vorig jaar het ONDB boerengolf open hebben we nu het eerste ONDB midgetgolf open.

Mis deze spetterende bijeenkomst niet, iedereen kan meedoen, ook de niet golfers hebben kans om te winnen. Maar het gaat hierbij uiteindelijk toch ook om de enigszins op de Olympische geest gestoelde ONDB-gedachte “gewoon er gezellig bij zijn is belangrijker dan winnen”.

Jullie worden verwacht op dinsdag 20 augustus bij Adventure Park De Rollygolf Duinweg 6 in Noordwijk. 
De ontvangst is tussen 19.30 en 20.00 uur. Parkeren kan naast het terrein van Adventure Park De Rollygolf.
Rond de klok van 20.30 uur starten wij in groepjes van 4 op de verschillende holes. Zo voorkomen wij wachttijden. Uiteraard stellen wij voor de winnaar een mooie wisseltrofee beschikbaar.
 
Na afloop blijft er genoeg tijd over om samen een lekker drankje en hapje te nuttigen en te netwerken.
Wij hopen zoveel mogelijk leden te mogen verwelkomen. Tot 20 augustus.

Van de voorzitter

Hans Zwetsloot
STOL architecten bv
(0252) 21 69 62


Het leven wordt één grote vakantie !

 
Beste Lezer,

Ook voor ons is deze week nu toch echt de "grote vakantie" begonnen. Of eigenlijk de "grote verhuizing". Wij gaan dit keer namelijk heel anders op vakantie, want we komen niet meer terug. We blijven vanaf nu lekker wonen in ons nieuwe vakantiehuis, villa "Utopia". En zo wordt het leven voor ons dus één grote vakantie !!
Nou "emigreren" we wel binnen hetzelfde dorp, dus voor de rest veranderd er eigenlijk niet zoveel. Bob blijft gewoon op dezelfde school, ik kan gewoon bij STOL architecten blijven en zelfs het eten blijft gewoon uit dezelfde winkels komen. En uiteraard blijf ik ook gewoon bij het ONDB actief.

Maar toch zal het wel voelen als een "ander leven". Een leven dat vanaf nu nóg meer in het teken van "genieten" zal staan. Genieten van de rust die er eindelijk zal zijn na een jarenlange periode van drukte rondom het procedurele gezeur met de bouwvergunning en rondom de daaropvolgende bouw met al zijn ontwerpkeuzes en beslismomenten. Genieten van de ruimte en de luxe van het nieuwe huis en genieten van de binnenkort ook aangelegde parkachtige omgeving. En vooral ook genieten van elkaar, want dat is toch het allerbelangrijkste. Op vakantie gaan is leuk, maar je moet het wel kunnen delen.

Maar of dat genieten dan ook echt zal uitmonden in uitgeteld op een stoel zitten en verder niets doen, dat denk ik niet. Juist de rust die deze komende vakantie, de vakantie-van-ons-leven, zal geven geeft nu al een enorme energie-boost. Het hoofd is al bijna "leeg" en het enigszins verwaarloosde lijf heeft gelukkig een snel recuperatievermogen. Dus het borrelt al weer van de nieuwe ideeën en ik popel al weer om nieuwe dingen op te pakken en laat zelfs die to-do-lijstjes nu maar komen.

Na deze periode van "dromen - durven - doen" rest ons nu dus "het grote genieten"; het genieten van "het gedaan te hebben". Maar dan wel genieten in het kwadraat. En dat is dan vooral de boodschap die ik iedereen zou willen meegeven: "durf te dromen en durf voor "het grote genieten" te gaan !!".
Dus heb je altijd ook al eens een dergelijke stap willen zetten, maar heb je er angst voor of weet je niet precies hoe het aan te pakken. Vraag mij dan gerust naar ons "vakantieverhaal" of kom gerust onze "vakantiefoto's" eens bekijken.

Prettige vakantie !!
 
Hans Zwetsloot
(voorzitter ONDB)