VERSLAG | 19-04-2016

Kunstzinnig verblijven aan de Kaag!

Dinsdag 19 april zijn we hartelijk ontvangen door het team van Kaag Resort.
Franklin Douwes, eigenaar van het resort, heeft een presentatie gegeven over het prachtige appartementencomplex aan De Leede en de aankoop- en de verhuurmogelijkheden van de diverse typen appartementen die nog beschikbaar zijn. Voor fiscaal advies verwees hij naar de medewerkers van Van Wezel Accountants en Adviseurs, die tijdens de avond aanwezig waren voor een fiscaal advies op maat.

Marieke Kleiss-Noordermeer volgde Franklin op met een sprankelende presentatie over de kunsthandel die zij samen met haar vader Kees runt. Of het nu gaat om taxaties, advies bij aan- en verkoop van kunstobjecten of de handel erin; Noordermeer Kunst staat je enthousiast en deskundig bij.

Tijdens de bijeenkomst zijn vele leden met ringen, schilderijen en andere kunstvoorwerpen bij Marieke en Kees langs geweest in de speciale ONDB Kunst & Kitsch hoek voor een waardering, een uitleg of zomaar een praatje over de veelal familie-stukken. Ondanks het feit dat er prachtige stukken bekeken zijn, kan helaas geen van de leden gaan rentenieren. 
In de loop van de avond trok Franklin het visitekaartje van Monique de Bruine, die daarmee twee overnachtingen voor twee personen in het Kaag Resort won. 

De avond was prima verzorgd door het team van Maison La Croute uit Warmond en de kleurrijke tulpen van Tulipstore.

Mocht je de bijeenkomst gemist hebben of de appartementen van het resort nogmaals willen bekijken, dan ben je zaterdag 30 april van 11.00-16.00 uur van harte welkom op het Open Huis van Kaag Resort.

Kaag Resort dank voor de gastvrijheid en dank aan degenen die deze avond tot een succes gemaakt hebben. 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1