VERSLAG | 20-12-2016

ONDB Winter Beach Party

Een mooie afsluiting van 2016 bij Alexander Beach


Op dinsdag 20 november hebben wij het jaar op overtuigende wijze afgesloten met het ONDB Winter Beach Party! Dit jaar was het jaarlijkse evenement in de schitterende BeachClub Alexander Beach.
Alle gasten hadden weer flink uitgepakt en zagen er weer prachtig en feestelijk uit. De avond startte met een fantastisch uitgebreid walking diner inclusief buffet voor de side-dishes. We werden optimaal getrakteerd op een heerlijke variatie en combinatie van vlees en vis. Uiteraard begeleid met heerlijke wijnen en fris voor de chauffeurs. Het diner werd begeleid door DJ (en ONDB lid) Ivo Dietz,  waardoor er voor iedereen de mogelijkheid was om gezellig met elkaar en vooral de partners kennis te maken. Na het diner was er een spetterende show van de cover band Soulbeach.
Uiteindelijk werd deze heerlijke avond, waarin alle ingrediënten aanwezig waren, afgesloten om 00.00 uur. Dat gaf de meeste ondernemers weer de mogelijkheid om de volgende dag weer fris en ietwat fruitig op kantoor aanwezig te zijn in deze drukke wintermaand.

Uiteindelijk was het een verrukkelijke avond en willen wij onze gastheer Alexander Balk bedanken voor de gastvrijheid. Deze Beach club is het hele jaar dagelijks geopend voor lunches en voor diners maar is uiteraard ook te reserveren voor uw bedrijf voor feesten en partijen. Uiteraard willen wij ook alle gasten bedanken voor hun aanwezigheid en tot ziens in 2017 bij de volgende ONDB avonden.

Tot 17 Januari bij Baaij / De Proeverij.   
 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1