VERSLAG | 19-08-2014

HET ‘ONDB MIDGETGOLF OPEN’ 2014

ONDB Midgetgolf 2014, tussen de buien door.

 
Dinsdag 19 augustus 2014 vond het tweede “ONDB Midgetgolf open” plaats. Dit vond, net als vorig jaar, plaats bij de Rollygolf in Noordwijk. In totaal konden we 56 deelnemers verwelkomen voor de editie van 2014.
Vanaf half 8 waren de eerste ondernemers aanwezig en die genoten van een lekkere bak koffie. De opening werd dit maal gedaan door Peter Vonk als voorzitter van de activiteiten commissie. Hij heette iedereen van harte welkom en gaf aan de planning zo gemaakt te hebben dat we precies tussen de buien door konden spelen. In groepjes van 3 of 4 personen ging iedereen daarna richting zijn baan om te beginnen aan de flight. Peter kon het niet beter geregeld hebben, tussen kwart over 8 en kwart voor 10 vielen er 3 druppels bij De Rollygolf, terwijl daarvoor en ook daarna de buien flink losbarstte.
 
Er werden wederom mooie scores behaald en uiteraard was er ook een winnaar. Dezelfde als vorig jaar was niet mogelijk, Bob Draaisma was niet aanwezig om zijn titel te verdedigen. De beker werd dit jaar gewonnen door Fred Duynstee van Peursum in Katwijk, met 50 slagen voor het gehele parcours dus ‘1 onder Par’, een mooie score.
 
Na de uitreiking van de beker werd er door iedereen nog een lekker drankje gedronken en was het zomer evenement weer ten einde.
 
Op naar volgend jaar, met weer een lekker zonnetje!
Bekijk hier het foto verslag Layer 1