VERSLAG | 17-12-2013

Grand Gala ONDB

Kerstgala 2013: Sommige feestjes wil je niet gemist hebben!

Afgelopen dinsdag waren zo’n 170 gasten (leden met hun partner) aanwezig op het ONDB-kerstgala. Dit jaar was De Beukenhof | La Société de locatie die door de activiteitencommissie was uitgekozen om dit jaarlijks terugkerend event te laten plaatsvinden. 
Al bij binnenkomst in De Beukenhof werd duidelijk dat dit een mooie avond zou worden. Iedereen werd persoonlijk welkom geheten door ‘SANTA’, niemand minder dan Erwin Rozendal, de eigenaar. Vervolgens kon iedereen onder het genot van een lekkere glas bubbels zich gaan verwonderen over het bijzondere, recent verbouwde etablissement dat geheel in kerstsfeer was gebracht. In eerste instantie stond vrijwel iedereen in de zaal (het restaurant) maar al snel wist iedereen zijn plekje te vinden. Hetzij in de lounge, de bar, het voorhuys waar later ook het casino stond opgesteld, of natuurlijk gewoon in de zaal waar de band en DJ Nicky afwisselend voor de muzikale noot zorgde. Al snel werden de gasten culinair verrast door een heerlijk 10-gangen menu die ‘onderbroken’ werd door een puntzakje lekkere Hollandse friet, ook dat gaat er altijd in.

Zo rond 23.00 uur kwam het dessert door en stond er in de gang ook nog een heerlijk kaas ‘plankje’ klaar voor de liefhebbers. De laatste sessie van de band werd nog extra compleet gemaakt door zangeres Roselle die iedereen op de dansvloer nog eens extra uitdaagde om volledig los te gaan en mee te zingen.

Als extra verrassing had gastheer Erwin nog een klein optreden van Fantino Tho, de bekende Braziliaanse deelneemster van The Voice of Holland, geregeld. In het voorhuys speelde zij voor de daar aanwezige gasten nog 2 heerlijke nummers op haar gitaar. Zo rond middernacht stopte de muziek en vond ieder zijn weg weer naar huis. 
Namens de activiteitencommissie willen we graag nogmaals onze dank uitspreken aan:
  • Gastheer Erwin Rozendal, Yvonne de Wit en de rest van het personeel voor de gastvrijheid en de geweldige avond die zij ons bezorgd hebben.
  • Paul Louwers van PL Events Services die met de band Brown Sugar, zijn dochter DJ Nicky en zijn vrouw Roselle de avond muzikaal fantastisch heeft ingevuld.
  • Onno de Geus: voor het maken van de bijzondere uitnodiging (prachtig gedrukt door Druno en Dekker) en de fotopresentatie/film die in de hal zichtbaar was. Op een ander moment zal deze presentatie in 2014 nogmaals te zien zijn, maar dan zullen hier uiteraard ook de foto’s van het kerstgala aan zijn toegevoegd.
  • Casper Vaes van Company 2 Wear voor het bedrukken van de rode sjaaltjes.
  • John Brouwer van Brouwer’s Tours voor het ter beschikking stellen van de pendelbus richting de auto’s. Hier werd door tientallen mensen gebruik van gemaakt (de voeten waren kennelijk erg moe van het dansen).
  • Fotograaf Marcel Verheggen voor het maken van de mooie foto’s. Op Facebook kunnen jullie deze allemaal bewonderen. 

Maar niet in de laatste plaats dank aan alle leden en hun partner die deze avond aanwezig zijn geweest en zich op een bijzondere manier ‘gala’ hadden gekleed. Dit maakte het gala echt af.

Namens het bestuur en de activiteitencommissie wensen wij u fijne feestdagen en alvast een heel gezond en succesvol 2014. Het belooft zeker weer een mooi ONDB-jaar te worden. En denkt u alvast na over mooie kavels voor onze jubileum veiling?

Tot ziens op één van de vele bijeenkomsten in 2014!
 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1