VERSLAG | 21-06-2022

ONDB sloepentocht

Sinds jaar en dag hebben we de derde dinsdag in het voorjaar onze sloepentocht op het programma. Uiteraard weer in samenwerking met Patrick van Olympia Charters in Warmond.
De weer goden waren met ons begaan en vanaf 17.00 druppelde de eerste deelnemers binnen. Onder het genot van een drankje en de zon werd er volop genetwerkt.

De sloepen van Olympia charter blonken ons tegemoet en zager er weer tip top uit en lagen al klaar voor vertrek.
Na het welkomstwoord van de voorzitter stond er een buffet klaar met bami, biefstuk, kip en/of zalm spies.

Ondertussen werden de mandjes met een snack voor aan boord klaargemaakt. En uiteraard gekoelde mand met fris, bier en wijn. Daarnaast hadden we ook nog diverse canapés en nieuwe Hollandse haring met ui en zuur...

 


Met 8 boten zijn we gaan varen richting de binnenstad van Leiden voor onze stop bij l’Esperance waar we ontvangen werden met een drankje en een heerlijk bittergarnituur. Iedereen heeft zich keurig aan de indeling van de boten gehouden... niet zo raar want als je zou verzaken stond daar tegenover dat je overboord gegooid zou worden ;-)

Het weer was werkelijk fantastisch! Ook op het water hadden we geen jas of vest nodig.
Na de stop een mooie route terug richting Olympia Charters om daar als afsluiter een drankje met wederom een snackje omdat je nu eenmaal extra trek krijgt aan boord!

Speciale dank aan het volledige team van Olympia Charters onder leiding van Patrick, Ad Baaij voor het verzorgen van de innerlijke mens en de warme ontvangst bij l’Esperance @ Leiden. En natuurlijk dank aan alle ondernemers die hebben deelgenomen aan
'de Sloepentocht van de ONDB 2022'.

Wij kijken terug op een geslaagd evenement en zien jullie graag allemaal op de derde dinsdag in juli. Voor degene die al op vakantie zijn een hele fijne reis en tot de volgende bijeenkomt van ONDB.
 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1