VERSLAG | 15-01-2013

Practice what you preach

Januari is altijd weer de start van een nieuw jaar en het opmaken van de oude cijfers van 2012. Hoe is 2012 ons vergaan en wat zal 2013 ons brengen! Rabobank Bollenstreek mocht juist daarom het spits afbijten in dit prille begin van het nieuwe jaar.
Na het welkomstwoord van Richard van de Merwe (directeur Rabobank Bollenstreek) in het nieuwe hoofdkantoor van de Rabobank Bollenstreek werden er een aantal nieuwe ontwikkelingen gemeld met als thema ondernemen of zoals later ook wel onderGEVEN genoemd. Verder zal De Rabobank in 2013 starten met een geheel nieuw initiatief: het innovatiefonds.
Edwin de Beukelaar van de Beukelaar groep mocht daarna samen met Richard van de Merwe zijn  visie geven op de huidige situatie en de verwachtingen voor de toekomst. Uiteraard met als belangrijk doel, Met veel handige tips en natuurlijk de verfrissende kijk op deze situatie van ras onderGEVER Edwin de Beukelaar werd het een zeer motiverende avond.

Na de toespraken was er uiteraard weer voldoende ruimte voor alle ONDB leden en genodigden om te netwerken en te onderGEVEN. Onder het genot van een drankje en vele heerlijke hapjes was het een zeer geslaagd evenement.
 
Namens de ONDB danken wij de Rabobank voor hun gastvrijheid.