VERSLAG | 15-03-2016

Genieten bij Azzurro Wellness

Genieten bij Azzurro Wellness


Dinsdag 15 maart jl. was weer een druk bezochte en gezellige ONDB avond. Met ruim 110 leden waren wij dit keer op bezoek bij Azzurro Wellness, waar Azzurro Wellness, Azzurro Beauty en NewDietCare hun bedrijven aan ons voorstelden. 
 
We werden verwelkomt met gezonde hapjes, zoals dat natuurlijk in een wellness ruimte hoort. Voor de verdere catering deze avond waren onze leden Baaij Catering en Noordman Wijnimport ingezet. Na het welkomstwoord van de voorzitter, hebben de eigenaren van Azzurro Wellness, Azzurro Beauty en NewDietCare hun bedrijven aan ons voorgesteld en ons letterlijk een kijkje in hun bedrijven gegeven. Er werden rondleidingen gegeven door het prachtige complex waar wellness als beleving centraal staat. Bij NewDietCare konden mensen op de weegschaal gaan staan en werd er direct een goed (voedings)advies gegeven. Het hele team van Azzurro Beauty stond klaar om ons de meest heerlijke behandelingen en massages te geven. Daar hebben velen van ons gebruik van gemaakt. We hebben genoten!
Kortom, dit was weer een fantastische bijeenkomst die je gewoonweg niet had mogen missen. Heb je deze bijeenkomst toch onverhoopt gemist, neem dan alsnog een kijkje op de websites www.azzurrowellness.nl, www.azzurrobeaty.nl en www.newdietcare.nl.
 
Wij willen Azzurro Wellness, Azzurro Beauty en NewDietCare bedanken voor de gastvrijheid en de zeer geslaagde avond!
 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1