VERSLAG | 17-09-2013

Brandend zand bij Hotels van Oranje

Sportief netwerken op het strand van Noordwijk

Dinsdag 17 september konden wij weer genieten van een gezellige bijeenkomst van het ONDB. Het weer liet ons helaas in de steek. Het geplande beachvolleybaltoernooi moest worden afgelast vanwege de regenval, de lage temperatuur en de hard wind. De BBQ kon uiteraard wel doorgaan. Op het terras van Grand Café ’t Elfde Gebod werden alle luifels uitgedraaid zodat de chefkoks hun kunsten konden laten zien op de ‘Green Eggs’ die op het terras stonden opgesteld. 
 
Voorzitter Hans Zwetsloot opende zoals gebruikelijk de avond en memoreerde dat het ONDB afstevent op een ledental van 300, de afgelopen periode hebben zich ruim 50 nieuwe leden aangemeld. Gastheer Richard Schenzel heette namens de Hotels van Oranje iedereen van harte welkom in dit gezellige Grand Café en nodigde iedereen uit om van het buffet en de BBQ te gaan genieten. Er was een ruime keuze van diverse salades, vlees- en visgerechten. Tijdens en na het diner werd er volop genetwerkt en werd onder het genot van drankje nog lang nagepraat.
 
NO SHOW
Enige smet op deze avond was wat ons betreft de leden die zich hadden opgegeven maar zonder afmelding niet aanwezig waren. Dit soort evenementen kost het ONDB behoorlijk wat geld per persoon. Bij de reservering wordt er rekening gehouden met het aantal inschrijvingen voor een evenement. Als men dan zonder tijdige (en geldige) afmelding niet komt opdagen worden de kosten echter wel aan ons doorberekend. Wellicht zal er een doorbelasting per persoon gaan plaats vinden voor de door ons gemaakte kosten. De activiteiten commissie beraadt zich hier nog over.

Wij zien jullie graag weer terug op de volgende bijeenkomst op 15 oktober. Tot dan.
Bekijk hier het foto verslag Layer 1