VERSLAG | 20-11-2018

Kom voor een electrifying experience naar Homma

Met een overweldigende opkomst en fantastische gastheren waren alle ingrediënten aanwezig voor een Electrifying experience.
Op dinsdag 20 november was de ONDB uitgenodigd voor een uitgebreid bedrijfsbezoek bij Homma Electrotechniek BV. Een dynamisch en groeiend elektrotechnisch bedrijf uit de bollenstreek met kennis van de nieuwste innovaties uit de markt. Alleen daarom was het al een must om een kijkje te nemen in de keuken van deze ondernemers. Maar ook de passie, de maatschappelijke betrokkenheid en het enthousiasme kenmerken deze organisatie.
Na de presentatie van Fred Kortekaas was er een complete minibeurs ingericht in het bedrijf waar meer informatie te vinden was over alle ontwikkelingen uit de branche. Zo was er uitgebreide informatie te vinden over duurzame energie zoals hun eigen fietsenstaling met zonnepanelen maar ook alles over de nieuwste snufjes in thuis automatisering (domotica). Veel interesse was er in het digitaal besturen van alle elektrische apparaten in huis en in de bedrijven van de aanwezige ondernemers. Het bèta lab was ingericht als “doe het zelf” ruimte waar onder andere met een thermo grafische camera warmtebeelden gemaakt konden worden.
 
Gadgets genoeg om van te smullen. Toys for boys … and girls!
Naast alle informatie was er uiteraard ook weer voldoende ruimte voor een gezellige avond netwerken met mede ondernemers. Het geheel was weer heerlijk verzorgd door Baaij catering.  Met recht een heerlijke en informatieve ONDB avond.
 
Wij danken Homma voor deze fantastische avond en komen graag nog een keer terug!


Fotografie: Chantal Cornet Fotografie
Bekijk hier het foto verslag Layer 1