VERSLAG | 18-06-2013

Je kijkt je ogen uit bij Bril Jan't

Dat vonden de aanwezige leden van het ONDB dinsdag j.l. ook! Gastheer Jan Kik van Bril Jan't had deze maand zijn bijzonder mooie winkel opengesteld voor de maandelijkse bijeenkomst en met succes. Ruim 80 leden werden door Jan en zijn vrouw Arja verwelkomt in de winkel aan de Kapelstraat in Lisse. 
Na de opening van Hans hield Jan een korte inleiding over zijn winkel en hun bijzondere benadering op het gebied van kijken. Speciaal voor deze avond had hij de vertegenwoordiger van het hippe zonnebril merk Maui Jim uitgenodigd. Iedereen die een bril van dit merk aanschafte kreeg een extra korting van 15%. Tevens kon je vrijblijvend je ogen laten opmeten en dat verraste nogal wat bezoekers, die zeker nog een keer een bezoekje moeten nemen om een bril uit te gaan zoeken. Ook maakte Jan van de gelegenheid gebruik om iedereen te wijzen op de fiscale voordelen van een beeldschermbril die men voor medewerkers kan aanschaffen.
 
Net als de nieuwe website is ook de aanpak voor de uitnodigingen in een ander jasje gestoken, de digitale nieuwsbrief is verbeterd, de sociale media biedt ondersteuning en Jan had er zelf voor gekozen de uitnodiging ook per post te sturen. Deze gepersonaliseerde kaart bevatte ook een geluksnummer. Iedereen die zijn kaart bij binnenkomst had ingeleverd maakte kans op een gratis zonnebril van Maui Jim. Tewis Zandbergen van Grant Thorton was de gelukkig winnaar. "Tewis die overigens al brildragend is hoeft zich geen zorgen te maken, hij krijgt gewoon een zonnebril met glazen op de juiste sterkte," liet Jan nog even weten.
Omdat de winkel er niet op ingericht is om ruim 80 mensen te ontvangen had Jan achter de winkel een grote tent geplaatst en dankzij het prachtige weer kon iedereen dan ook lekker lang buiten staan. 'Dit is eigenlijk waar het ONDB voor is opgericht' was één van de positieve reacties deze avond. Het bezoeken van een bedrijf op deze manier geeft een ondernemer een unieke kans om zijn bedrijf te etaleren. Uiteraard is een actieve bijeenkomst zoals de vorige keer op Landgoed Keukenhof ook erg leuk, maar kennismaken met een bedrijf of bedrijfstak biedt vele kansen. 
 
Al met al kunnen we weer terugkijken op een zeer geslaagde en gezellige ONDB bijeenkomst. Waarbij er weer een ONDB lid bij is die de volgende keer niet meer hoeft uit te leggen wat voor bedrijf hij heeft. Jan heeft zich samen met zijn team super gepresenteerd en met name de extra verrassing is iets waar lang over gesproken wordt. Jan kennende heeft hij vast nog wel iets in het verschiet, we wachten dus in spanning af.
 
Noteer alvast dinsdag 16 juli vanaf 17.30 uur in je agenda, dan gaan we de jaarlijkse sloepentocht houden, maar dan ook weer in een nieuw jasje.

 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1