VERSLAG | 19-05-2015

Een avond in Spaanse sferen...

Dinsdag 19 mei waren we te gast bij Harry Graman en Marcel Verheijen van Grayvis Logistics in Sassenheim. 
We werden ontvangen in een mooie, voor de gelegenheid geheel in Spaanse sferen gehulde, bedrijfsruimte met een heerlijk kopje koffie van De Koffiemeulen uit Sassenheim.
Naast leden van het ONDB waren er ook relaties, vrienden en familie van Harry en Marcel aanwezig op deze feestelijke avond.
 
Om even over achten opende Hans Zwetsloot de avond en heette iedereen welkom.
Daarna namen Harry en Marcel gezamenlijk het woord en vertelden in een notendop over hun bedrijf Grayvis Logistics; het ontstaan 25 jaar geleden, de huidige bedrijfsactiviteiten en het overnametraject kwamen allemaal aan bod.
De overname van het bedrijf vond officieel in januari al plaats, maar tijdens deze avond werd de spreekwoordelijke sleutel overgedragen. Harry wenste Marcel veel succes en wijsheid toe en Marcel dankte Harry voor de geboden kans en de fijne jaren die zij samengewerkt hebben.
 
Dat Grayvis Logistics haar cliënten een uitstekende service biedt en alles tot in de puntjes verzorgt, kwam ook tot uiting in de perfecte organisatie en aankleding van de avond; prachtige Spaanse wijnen, verzorgd door Martijn Claassen van Wereldwijnen,  heerlijke tapas van Hollandaluz, opzwepende Spaanse muziek van Marc van Zeijl en een zeer alerte en vriendelijke bediening door de mensen van voetbalvereniging Foreholte en de vrouw en prachtige dochters van Harry!
 
Harry en Marcel, Muchas gracias y adiós.
 

 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1