VERSLAG | 20-09-2016

ONDB presenteert: Inspirerend Rabobank met ONDB

Dinsdagavond, 20 september, was het ONDB op bezoek bij de Rabobank in Hillegom.
Na een korte opening van onze voorzitter, werd de nieuwe directeur bedrijven van Rabobank Bollenstreek voorgesteld. Michel Kolff, een geboren Haarlemmer die sinds kort de scepter zwaait over de bedrijven afdeling, vertelde dat een financieringsaanvraag binnen 24 uur beantwoord kan worden bij Rabobank en maakte dit duidelijk middels een mooi filmpje.
Hierna kreeg Ben van der Burg het woord.
Ben van der Burg, wie kent hem nog? De veertigers onder ons zeker. De markante schaatser, die nooit de beste was maar wel degene met de leukste mimiek en commentaren, is tegenwoordig onder andere docent in Utrecht, sportcommentator bij RTL en columnist. Ook geeft hij lezingen over ondernemerschap.

In een razend tempo heeft hij een stortvloed van slides laten zien. Zijn boodschap: “Succesvolle ondernemers anno 2016 weten wie hun klanten zijn.” Na een klein uur werden we uitgenodigd om nog te genieten van een lekker drankje en hapje en te netwerken.
 
Al met al een geslaagde avond met een heel leuk en snel verhaal waarbij werd gelachen en het een en ander werd opgestoken.
Bekijk hier het foto verslag Layer 1