VERSLAG | 15-01-2019

Briljant het nieuwe jaar in bij Gassan

BRILJANT HET NIEUWE JAAR IN
 
Op 15 januari jl. was de aftrap van het 20 jarig jubileum van het ONDB. Met een fantastische dag waar 80 leden aanwezig waren, hebben we gevierd dat wij de meest gezellige ondernemersclub van de Duin- en Bollenstreek zijn. 
Om 15:00 uur vertrokken we vanaf Tuincentrum de Mooij in Rijnsburg met een luxe touringcar van Brouwers Tours naar Amsterdam. Daar werden we om 16:00 uur ontvangen bij Gassan Diamonds. Hier zijn we veel te weten gekomen over de geheimen van de diamanten en hebben we de mooiste Rolex horloges gezien. Om 18:00 uur werden we door Rederij ’t Smidtje met twee boten opgehaald voor een betoverende boottocht langs het Amsterdam Light Festival. Daarmee hebben we 35 fantastische kunstwerken langs en op het water mogen bewonderen. Om 19:30 uur werden we door Rederij ’t Smidtje afgezet bij het Restaurant D’Vijff Vlieghen in het hartje centrum van Amsterdam. Hier hebben we de dag afgesloten met een heerlijk diner met goede bijpassende wijnen. Het was om te smullen. Om 22.45 uur werden we weer veilig afgezet bij Tuincentrum de Mooij.
Kortom, het was weer een geweldige dag die je simpelweg niet had mogen missen.
 
Het gehele jaar 2019 zal in het teken staan van het 20 jarig jubileum van het ONDB. Er zullen meerdere bijzondere en mooie bijeenkomsten worden georganiseerd. Wij hopen dat je daarbij aanwezig zult zijn.

In het fotoverslag tref je een selectie van de gemaakte foto's aan.  
Bekijk hier het foto verslag Layer 1