VERSLAG | 17-06-2014

Midsummer night catering

Dinsdag 17 juni jl. waren zo’n 100 leden aanwezig bij Van Vliet Catering. Bij aankomst beloofde het al een mooie avond te worden op het terras van Van Vliet Catering. Van Vliet Catering was mooi aangekleed en diverse bedrijven waren aanwezig om zich daar te presenteren. Zo waren aanwezig De KoffieMeulen, Have Fun Events en Magic Art Center.
Na het welkomstwoord van onze voorzitter, heeft Wim van Vliet een inspirerende presentatie gegeven over de veelzijdigheid van Van Vliet Catering waaruit duidelijk bleek dat Van Vliet Catering tot de beste cateraars van de Bollenstreek behoort. Ook gaf Wim van Vliet aan dat zij regelmatig samenwerken met een groot aantal andere ONDB-leden. Wim van Vliet benadrukte dat er veel goede bedrijven lid zijn van de ONDB en dat het erg prettig is met deze bedrijven samen te werken. Aan alle leden de vraag een keer te bekijken met wie je zou kunnen samenwerken binnen de ONDB. Dat zou ons netwerk nog meer versterken! Daarna kregen we een korte maar krachtige presentatie van Arnoud Vermeulen van De KoffieMeulen. De KoffieMeulen schenkt heerlijke koffie en thee en ook de liefhebbers van chocola kunnen bij De KoffieMeulen hun hart ophalen.
Vervolgens kregen we een wervelend optreden van Magic Art Center met als thema Magie Culinair. Het duo Ton Bal en Martijn Martell van Magic Art Center heeft ons verrast met hun fantastische goocheleffecten. 

Ten slotte konden wij een kijkje nemen in de keuken van Van Vliet Catering. We werden deze avond door Van Vliet Catering getrakteerd op de meest heerlijke hapjes en drankjes, waarvoor nog heel veel dank!
Bekijk hier het foto verslag Layer 1