VERSLAG | 16-05-2023

'Praat' en 'Braad' bij NWH Jobs

Afgelopen dinsdag 16 juni 2023 waren wij te gast bij twee rasechte Bollenstreek ondernemers Jacco en Dennis van Wieringen van NWH jobs te Noordwijkerhout die samen met Vleesboerderij de Dorrepaal uit Leiderdorp ook nog een heerlijke BBQ voor ons in petto hadden.
 
Deze van oorsprong bloemenkwekers hebben de afgelopen 16 jaar hard gewerkt aan hun uitzendorganisatie. Zij leveren flexibele en gemotiveerde medewerkers waarbij altijd nauw wordt gelet op de juiste match. Inmiddels is ook Lars van Wieringen in de voetsporen gestapt van vader Jacco en hebben ze Latam Recruitment opgezet waarin voornamelijk Zuid-Amerikaanse medewerkers worden aangeboden.
 
De avond begon gemoedelijk met een heerlijk koffie en een welkomstwoord van onze vice-voorzitster Ingrid Kuyt. Vervolgens werd de avond door Hans van Daalen aan elkaar gepraat en kregen wij alle ins en out te horen van NWH Jobs, Latam Recruitment en Vleesboerderij de Dorrepaal. Na deze inkijk bij deze prachtige ondernemers was er tijd om te netwerken en werden wij verwend met de heerlijkste gerechten van Vleesboerderij Dorrepaal.
 
Al met al een heerlijke ONDB lente avond.
 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1