AANKONDIGING | 20-12-2022

ONDB kerstgala: A Touch of Gold

Na twee kerstgalaloze jaren pakt het ONDB dit jaar groots uit. Dennis de Prie en Daan Reijngoudt verzorgen op dinsdag 20 december samen met hun team van LIMES aan den Rijn een fantastisch 6-gangen walking dinner. 
LIMES aan den Rijn staat bekend om zijn verfijnde keuken. Gasten laten op sociale media reviews achter met een gemiddeld cijfer boven de 9. ‘We willen onze gasten echt verrassen’, zegt Dennis de Prie. ‘Zowel met bijzondere gerechten als met een feestelijke aankleding van het restaurant. Tijdens het kerstgala kunnen de ONDB-leden de beleving van LIMES aan den Rijn zelf ervaren.’
Het thema van het ONDB kerstgala is deze keer: A Touch of Gold. Laat je fantasie de vrije loop en geef op een creatieve manier invulling aan dit thema. De dresscode voor het gala is smoking voor de heren en avondkleding voor de dames. Deze avond is exclusief voor ONDB-leden en hun privé-partner. Een disc-jockey en live- muzikanten zorgen voor de muzikale omlijsting. En dan mag er natuurlijk altijd gedanst worden!
 
Datum: dinsdag 20 december 2022 (de 3e dinsdag van de maand). 
Inloop is deze avond iets eerder, al vanaf 18:00 uur
 
Locatie:
Restaurant LIMES aan den Rijn
Voorschoterweg 23G 
Valkenburg ZH


Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.
Wij kijken er naar uit. Jij ook?

 

Let op!

No-show-fee
Meld je alleen aan als je zeker weet dat je naar het event kunt komen. Omdat we kosten maken voor dit event zijn wij genoodzaakt een no-show-fee in rekening te brengen van €125 per persoon als je na aanmelding wegblijft zonder tijdige afmelding.

Meld je tijdig af
Heb je je ingeschreven, maar kun je toch niet komen? Je begrijpt dat we op jouw hebben gerekend. Meld je daarom uiterlijk 48 uur vóór aanvang van het event af bij één van onderstaande projectleiders. 
LIMES aan den Rijn is ook meekijken met de koks

Dennis en Daan begonnen het restaurant in september 2019. Beiden hadden ervaring opgedaan bij gerenommeerde sterrenrestaurants. Bijzonder aan het restaurant is de open keuken, waardoor je als gast kunt meekijken hoe de koks het eten bereiden. Een halfjaar na de opening moesten de deuren dicht vanwege de lockdown. Dennis en Daan schakelden over op 4 tot 6-gangenmenu’s aan huis en wisten zo het hoofd boven water te houden. Inmiddels is corona achter de rug en weten steeds meer gasten het restaurant te vinden voor de lunch én natuurlijk een voortreffelijk culinair diner met mooie wijn spijs combinaties.

limesaandenrijn.nl

 

Van de voorzitter

Hans Zwetsloot
STOL architecten bv
0252-216962

Het ONDB-gala: een wéreldavond met het ultieme James Bond-gevoel . . . .

Beste Lezer,

Na twee jaar, vanwege al het Corona-gedoe, in december geen gala-avond te hebben kunnen organiseren ben ik gelukkig toch weer zeer verheugd om het te kunnen roepen: “We gaan met het ONDB eindelijk weer gala !!”. Dit keer “with a Touch of Gold” en dit keer bij LIMES aan den Rijn in Valkenburg. En geloof mij, dat gaat weer hélemaal fantastisch worden, dus zorg dat je erbij bent . . . .
Ik zie iedereen nóg binnenkomen, nu bijna drie jaar geleden op ons laatste ONDB-gala bij Villa de Duinen in Noordwijk. Alle mannen strak in het zwarte pak, veelal op creatieve wijze aangevuld met een thema-accent, en alle dames in schitterende galajurken met subtiele of soms zelfs hele uitbundige details, stralend als echte diva’s . . . .

Die herinnering moeten we vooral koesteren en dus ook zeker blijven vasthouden; kijk daarvoor desnoods nog even terug via de bijgaande link voor het sfeerverslag van die keer: ONDB-gala-2019. Of kijk in het archief op de ONDB-website desnoods nog een paar extra ONDB-gala’s verder terug qua (foto)verslagen. Heel leuk om al die oude herinneringen te herbeleven, maar laten we vooral ook steeds weer nieuwe herinneringen blijven maken en daar is het komende ONDB-gala bij LIMES aan den Rijn weer een hele mooie gelegenheid voor . . . .

Zo’n ONDB-gala is alom glamour ten top; daar hebben we met zijn allen altijd hard aan gewerkt: door de jaren heen zijn we tot de ultieme “gala-score” van 100% van de bezoekers in gala-kleding gekomen. En dat dan steeds weer in de stijl van het overkoepelende thema; dat is wel eens “rood”, “zilver”, “goud” of “diamonds and pearls” geweest. Dus laten we dat vooral vasthouden, want ook dát maakt zo’n gala zo uniek. Daarom ook nu weer met zijn allen “in gala”; dit keer met “a Touch of Gold” als thema . . . .

Daar wil je toch gewoon bij zijn . . . .

Voor de mensen die er eerder al eens bij waren hoef ik al lang geen reclame meer te maken voor het komende ONDB-gala; die hebben begin van het jaar al de 20e december in hun agenda afgeblokt. Voor de mensen die zich inmiddels gerealiseerd hebben dat ze destijds iets unieks gemist hebben ook niet; daar geldt uiteraard hetzelfde voor. Maar het mag wat mij betreft nóg drukker worden; we gaan dit keer wat mij betreft voor een bezoekersaantal van boven de 150 personen !!

Ik wil me daarom dit keer speciaal richten tot al dié ONDB-leden, die nog nooit een ONDB-gala-avond meegemaakt hebben. Gewoon omdat ze nog niet zo lang lid zijn (de laatste keer was immers al weer bijna drie jaar geleden), of omdat “dat ze niet leuk lijkt”, omdat ze “het overdreven gedoe vinden”, omdat ze “bang zijn om voor lul te lopen in zo’n apenpakkie” of omdat ze “geen partner hebben om mee te nemen” . . . .

Een excuus om niet te komen is zo gevonden, maar het zou veel leuker zijn als je juist nu eens een excuus zou gaan zoeken om juist wél te komen . . . . en die zijn er legio:
 • de normale ONDB-events zijn ook altijd leuk, dan kan ons grootste event toch ook nooit “tegenvallen”
 • voor alles is er “een eerste keer”, dus ook voor een gala; wat is er dan drempellozer dan het ONDB-gala
 • zwart kleedt juist altijd zo lekker af
 • juist leuk, die ene avond per jaar dat je ook je eigen privé-partner mee mag nemen naar het ONDB
 • en ook zonder partner mag je erin; ter geruststelling: ook daar zul je dan echt niet de enige mee zijn
 • een perfect verzorgd avondje uit; heerlijk eten in een sfeervolle ambiance met leuke mensen
 • wanneer krijg je anders die unieke kans om weer eens bij LIMES aan den Rijn binnen te komen
 • er is helemaal geen tafelindeling; sterker nog, we eten niet eens aan tafels (het wordt een walking dinner)
 • mooi om juist al die vrouwen weer eens te zien stralen
 • “a Touch of Gold” . . . .; dat klinkt toch al fantastisch en glamoureus
 • een smoking of een galajurk is toch zo geregeld; op elke straathoek te koop/te huur (en echt niet te duur)
 • mocht het wat later worden; je kunt ook altijd nog iets later beginnen op de woensdagochtend
 • kom nou maar gelijk; dan hoef je nooit achteraf te beseffen dat je het eigenlijk tóch had willen meemaken
 • doe het dan desnoods voor je partner: wat is er mooier om je partner een wereldavond te bezorgen
 • altijd al eens een “James Bond-gevoel” willen hebben
 • wij zijn er allemaal toch ook . . . . .

Dit allemaal overwegende en wetende dat een beetje ondernemer juist in kansen zou moeten denken in plaats van in belemmeringen heb ik er alle vertrouwen in dat ik jullie allemaal de 20e persoonlijk zal mogen verwelkomen . . . .


Hans Zwetsloot
(voorzitter ONDB)