AANKONDIGING | 15-03-2016

Genieten bij Azzurro Wellness


Je bent van harte uitgenodigd bij Azzurro Wellness, waar Azzurro Wellness, Azzurro Beauty en NewDietCare zich op ludieke wijze zullen gaan presenteren. 
Azzurro Wellness is een eigentijdse club waar plezier in bewegen centraal staat en ideaal is voor mensen die in een comfortabele en luxe omgeving willen bewegen en dit onder professionele begeleiding. Er is een ruime keuze aan faciliteiten, zoals fitness, zwembad, sauna, whirlpools, tennis en nog veel meer. In elk abonnement zit toegang tot al deze faciliteiten. Ook biedt de club voor bedrijven aantrekkelijke mogelijkheden.
 
Azzurro Beauty heeft alles op het gebied van schoonheid en ontspanning. Het heeft een verwenconcept die eruit springt door de entourage, vakkundigheid en de verscheidenheid aan behandelingen en massages. Sinds februari 2016 heeft Marja Haasnoot, eigenaresse van Azzurro Beauty, tevens een smaakvolle beautysalon in Katwijk, aan de Tramstraat 16, geopend onder de naam Haasnoot Beauty & Skincare. Tijdens de ONDB-bijeenkomst staat het team van Azzurro Beauty klaar om ons heerlijke behandelingen en massages te geven.    
 
Bij NewDietCare is de slogan: "afvallen doe je samen!" Met persoonlijke begeleiding ondersteunen de professionals klanten om de discipline op te brengen om tot het maximale resultaat te komen. En eenmaal op je streefgewicht blijven zij je begeleiden om voor altijd een gezond gewicht te behouden. NewDietCare was al gevestigd in Oegstgeest, Wassenaar en Noordwijk en is nu ook in Katwijk gevestigd in het pand van Haasnoot Beauty & Skincare.  
 
Op 15 maart 2016 zijn we te gast bij Azzurro Wellness aan de Oude Zeeweg 57 in Noordwijk. Het belooft weer een topavond te worden, die je gewoonweg niet mag missen. Graag zien wij jullie dan.
 
De ontvangst is tussen 19.30 en 20.00 uur. De eindtijd is 22.30 uur. Let op: Parkeren kan bij Hotel Huis ter Duin (Kon. Astrid Boulevard 5 in Noordwijk) of bij Copper Food & Drinks (De Grent 1, Noordwijk). 

Van de voorzitter

Hans Zwetsloot
STOL architecten bv
(0252) 21 69 62

Je beslist zelf welke bril je opzet . . . .


Beste Lezer,

Ik heb weer eens een nieuwe bril gekocht. Zelfde montuur (alleen een ander kleurtje) met toch ook weer nét iets sterkere glazen. Inmiddels min negen aan beide kanten. Tja, er is nu eenmaal heel wat voor nodig om mijn altijd zo positieve blik op de wereld toch weer tot enigszins normale proporties te kunnen reduceren . . . . 
Toch is die positieve blik volgens mij juist een kracht en dat is dan gelukkig ook nog eens iets dat je volledig zelf in de hand hebt. Gewoon een kwestie van attitude. Je maakt het leven er voor jezelf zondermeer al een stukje leuker en mooier mee en je hele omgeving profiteert daar dan automatisch nog van mee ook. En dat krijgt je dan zelf in de regel ook vanzelf weer terug, want in een positieve sfeer gedijen mensen nu eenmaal beter.

Het gaat hier niet om die vaak oeverloze discussies over of "het glas" nu juist "halfvol" of juist "halfleeg" is. Dat zou volgens mij namelijk geen enkele discussie kunnen zijn. Rekenkundig is een precies halfvol glas ook precies halfleeg (namelijk voor die andere helft). Het zou er in die discussies daarom eerder om moeten gaan of dat halfvolle (en dus ook precies halflege) glas nu juist altijd als "bijna vol" op je overkomt of dat je het nu eenmaal altijd als "bijna leeg" zal blijven zien. En zelfs dát verschilt bij mij ook nog, want het denkbeeldige halfvolle glas is voor mij altijd "bijna vol", terwijl het feitelijke halfvolle glas (drinken) bij mij altijd "bijna leeg" is. Het hangt er namelijk vanaf waar de door mij gewenste ontwikkeling naar toe zou moeten gaan. En vanuit dat perspectief bezien is ook dat feitelijke glas, ondanks dat het "bijna leeg" is, toch voor mij gewoon nog steeds als positief te ervaren; er zit immers nog een slokje in. Kunnen we het, als het écht leeg is, altijd nog weer een keertje vullen . . . .

Een positieve kijk op de wereld zorgt ook bij het samenwerken voor een prettige en stimulerende werkomgeving. Blij zijn met de negentig procent die goed gaat in plaats van negatief doen over die andere tien procent die dan kennelijk niet goed (b)lijkt te gaan. Juist dát geeft die energie om ook die laatste tien procent (op termijn) nog eens ten positieve te kunnen draaien. Dit geldt ook ten aanzien van het nakomen van afspraken, waarvan we nu eenmaal weten dat we er altijd wel een paar teveel maken dan we feitelijk zullen kunnen nakomen. Want het niet maken van een afspraak is nu eenmaal niet altijd een optie. Maar als iedereen nu gewoon zijn uiterste best blijft doen om minimaal negentig procent van zijn gemaakte afspraken (of beloofde taken) na te komen en vervolgens ook niet wegloopt voor het daarna weer maken van nieuwe afspraken, dan komen (op termijn) ook die minder leuke of lastigere dingen, die dan misschien even wat langer zijn blijven liggen, vanzelf nog eens aan de beurt.

We zien, al of niet met de behulp van een bril, op zich allemaal vaak hetzelfde als we ergens naar kijken, maar het belangrijkste is hoe we het ervaren en hoe we er mee omgaan. Dat is feitelijk een eigen keuze, die jezelf volledig in de hand hebt. Die moet je niet laten afhangen van hoe anderen iets zien of van wat je denkt dat de mensen om je heen zouden willen dat je ziet. Nee, dat beslis je gewoon lekker zelf.

Dus geniet van wat er goed gaat, denk in oplossingen in plaats van in problemen, treedt de nieuwe dag met een glimlach tegemoet, zie de humor van zaken in, ontleen je geluk niet aan het bezit van anderen, relativeer, omarm vooral het positieve . . . . en je zult zien hoe leuk het allemaal wordt.

Want jij kiest tenslotte zelf welke bril je opzet. Ook zonder naar de opticien te hoeven . . . .


Hans Zwetsloot

(voorzitter ONDB)