VERSLAG | 15-11-2016

Ambrosia Late Night

Ambrosia Late Night haalt goede kijkcijfers!

Op dinsdag 15 november hebben wij op de kaag een uniek ondernemers evenement bijgewoond. Bij Bertil Winkelmolen en Frank Godijn waren wij te gast in restaurant Ambrosia op Kaag- eiland. De locatie op zich was al de moeite waard door de oversteek naar Kaag-eiland. Voor sommige Duin- en Bollenstrekers de eerste keer!
De avond werd gevuld met een Late Night concept a la Humberto Tan waarbij enkele leden van de ONDB zich konden presenteren aan tafel van onze professionele gast spreker Danny Rietveld (www.ondernamen.nl).
 
Aan tafel bij Danny vertelden Bjorn Waterreus (www.besevents.nl ), Onno de Geus (www.onm-reclame.nl ), Bertil Winkelmolen (www.ambrosia-kaag.nl ), Kees Noort (www.deloftlisse.nl )  en Paul Steenkist (www.postmasalades.nl) over hun passie, ondernemerschap en hun leermomenten. Zo konden wij o.a. in de zaal allemaal genieten van de nieuwe salade van Postma en kon Onno ons vertellen waarom een goede marketing mix ook nog steeds met papier kan (..of misschien juist weer). De professionele setting van licht, geluid en beeld die door Bjorn Waterreus van Bes Events is neergezet hebben enorm bijgedragen aan een realistische talkshow. Al met al een succesvolle avond.
Alle ondernemers kwamen ruim aan bod en er was zelfs ruimte voor een gast uit het publiek met een actueel punt. Zo schoof Gerda de Leeuw van de Leeuw Circus Events aan om haar passie voor het stimuleren van jongleren bij demente ouderen onder de aandacht te brengen. Met als doel om 1 miljoen ouderen aan het jongleren te helpen.
 
Door alle enthousiaste reacties en de goede opkomst willen wij eind 2017 het concept herhalen . Zo kunnen ondernemers die niet altijd de ruimte hebben om een grote groep leden te ontvangen zich presenteren in een dynamische setting.  Hiervoor kunnen leden zich aanmelden bij de ONDB activiteitencommissie.
 
Graag willen wij iedereen bedanken voor de medewerking aan dit evenement en de gastheren voor het ter beschikking stellen van restaurant Ambrosia. Meer weten over hun nieuwe locatie in Voorhout? Kom dan langs bij Chicken and Ribs en laat je verrassen.
 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1