VERSLAG | 16-07-2019

Vloeibaar goud

Op 16 juli jl. hebben we een bezoek gebracht aan Scotch Whisky International te Sassenheim. Voor alle whisky liefhebbers en degenen die een goed rendement willen voor hun geld, was dit een avond die zij niet mochten missen.
We zijn deze avond meegenomen in de wereld van Schotse single malt whisky en waarom whisky zo’n interessant beleggingsproduct is. Bij aanvang van de avond kregen we een presentatie over het beleggen in whisky. Vervolgens kregen we een rondleiding door de “whiskykluis” met 67.000 flessen die samen meer dan 51 miljoen euro waard zijn. Ook kregen we een rondleiding door het “museum” met de wereldberoemde Valentino Zagatti whiskycollectie. Beiden zijn normaal gesloten voor het publiek.
De medewerkers van Scotch Whisky International hebben deze avond uitgebreid de tijd genomen om alle vragen van onze leden te beantwoorden. Ook zijn we verzorgd met heerlijke drankjes, inclusief whisky, en goede happen. Het was werkelijk een fantastische avond!

Wij willen Scotch Whisky International nogmaals van harte bedanken voor deze mooie avond! In het fotoverslag tref je een selectie van de gemaakte foto’s aan.

Uniek aanbod van SWI
Als klap op de vuurpijl heeft Scotch Whisky International een speciaal aanbod voor de ONDB-leden, waarbij leden met een inleg van € 5.000,- kunnen starten met beleggen in whisky. Schroom niet om van dit unieke aanbod gebruik te maken en daarvoor contact op te nemen met Scotch Whisky International.

Aanbieding Scotch Whisky International
exclusief voor ONDB leden
Starten met beleggen in whisky


SWI heeft speciaal voor ONDB-leden een aanbieding om te starten met het zelfstandig opbouwen van een interessante whiskyportefeuille. De aanbieding bestaat uit:
• een whiskyportefeuille (van € 5.500 voor € 5.000),
• een workshop beleggen in whisky op woensdagavond 30 oktober,
• een whiskyproeverij.
Een eigen whiskyportefeuille met een direct rendement van 10%

SWI stelt een portefeuille samen met flessen whisky met een totale waarde van € 5.500. Wij bieden u dit pakket aan voor € 5.000. U start dus al met een rendement van 10%. De waardeontwikkeling van de flessen in dit pakket kunt u dagelijks volgen op de World Whisky Index (WWI), dé online beurs voor zeldzame whisky. Vanuit de portefeuille kunt u direct handelen op de WWI. De afgelopen 10 jaar is op de WWI een gemiddeld rendement van 15,6% per jaar gerealiseerd.

Workshop ‘beleggen in whisky op de World Whisky Index’
Op woensdag 30 oktober 2019 om 19.30 uur organiseert SWI een workshop waarbij de vernieuwde WWI wordt uitgelegd. Op deze WWI staat uw whiskyportefeuille. Tijdens de workshop worden de verschillende functionaliteiten van het nieuwe systeem uitgelegd. Hierna bent u in staat zelfstandig te handelen op de WWI.

Whiskyproeverij ‘Wat doet hout met whisky’
Het rijpen van de whisky op een eikenhouten vat is een essentieel onderdeel van de waardeontwikkeling van whisky. Onze whisky-analist Sándor Becker is hier dagelijks mee bezig. Tijdens een proeverij – aansluitend op de workshop – gaat u dit onder zijn begeleiding via tien geselecteerde whisky’s ervaren. Na deze proeverij kent u de verschillen in whisky’s bij het gebruik van Bourbon-, Sherry- of wijnvaten.

De prijs voor het totale pakket is € 5.000. Wij kunnen dit pakket aan maximaal 16 ONDB leden aanbieden. Bent u geïnteresseerd? Aanmelden kan tot 30 augustus 2019 bij Daan Oostendorp via do@SWI1.com.

 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1