AANKONDIGING | 19-08-2014

HET ‘ONDB MIDGETGOLF OPEN’ 2014

Na een zeer succesvolle eerste editie heeft de activiteitencommissie besloten om een vervolg te geven aan het ONDB Midgetgolf Open.

De bijeenkomst op 19 augustus wordt wederom gehouden bij Adventure Park De RollyGolf in Noordwijk en is toegankelijk voor alle leden (helaas geen introducees).
 
Vorig jaar is deze wedstrijd, in een baanrecord (!!), gewonnen door Bob Draisma, dus we zijn erg benieuwd wie dit jaar de minste slagen nodig heeft om alle holes te doorlopen. Maar bedenk wel: “meedoen is belangrijker dan winnen”.
 
Graag zien we jullie op dinsdag 19 augustus bij Adventure Park De Rollygolf, Duinweg 6 in Noordwijk; inloop vanaf 19.30 uur. De avond start om 20.00 uur en even daarna zullen we de baan betreden.
Parkeren kan op het terrein van De Rollygolf.
 
 

Net als vorig jaar zal een mooie trofee de winnaar het gehele jaar herinneren aan de winst.
Na de wedstrijd zal er, net als anders, de mogelijkheid zijn om te genieten van een drankje en hapje en uiteraard om te netwerken.
 
Graag tot de 19e!
 

Van de voorzitter

Hans Zwetsloot
STOL architecten bv
(0252) 21 69 62
Beste Lezer,

O . . . , O . . . , O . . . .

Ondraaglijke Onmacht, Ontzettende Onrechtvaardigheid Of Opstapelende Oerwoede Overheersen Overduidelijk Ons Opereren.
 
Onlangs Ontvielen Ons Ontelbare Onschuldige Onderdanen; Ofwel “Onze Onzen”, Ofwel Ons Onbekenden.

Om Onverklaarbare Oorzaak, Opzettelijk Of Ongelukkigerwijs Onbedoeld, Op Overtocht Opgeblazen Onder Onduidelijke Omstandigheden.

Onverschillige Oekraïense Opstandelingen Oreren Onophoudelijk Over Onrecht Of Onschuld, Ondertussen Opraapselen Ophoudend. Opperbaas Oekraïense Oosterbuur Oogt, Overigens Ook Openlijk Onschuld Opperend, Ogenschijnlijk Onberoerd.

Overige Overheden Overleggen Over Opleggen Ontregelende Ondernemingsbeperkingen Of (Overduidelijk Ondoordacht) Over Openlijke Oorlogvoering.

Opdracht Onze Overheid: Onmiddellijk Optreden; Ontbrekende Overblijfselen Opsporen, Oorzaak Onderzoeken, Opdrachtgever(s) Oppakken.

Overtocht Overschotten Overweldigend Ontvangen, Onderlinge Omarming Omstanders Onwaarschijnlijk Ontroerend, Onontbeerlijke Opvang Overblijvenden Oogt Onomstotelijk Opgestart.

Onze Opdracht: Opvangen, Ondersteunen, . . . . . . Onthouden !!

Hans Zwetsloot
(voorzitter ONDB).
 

N.B.:
En laten we nou nooit zeggen dat ze “niet voor niets” gestorven zijn. Want wat er ook ooit (hierdoor) zal veranderen in de wereld, dat hadden we ook gewoon samen met zijn allen kunnen verzinnen zonder hen te hoeven verliezen. Dat blijft gewoon een kwestie van er een keer écht de tijd voor (willen) nemen om de wereld écht te (willen) verbeteren. En dat begint altijd bij onszelf en daar is één minuutje stilte, hoe mooi en indrukwekkend ook, toch echt tekort voor . . . .  
Ze zijn dus voor altijd “wel voor niets” gestorven. Gewoon voor . . . . . . O !!!