VERSLAG | 15-12-2015

ONDB Kerstgala

Alweer voor de 4e keer zijn we ons ONDB jaar in stijl geëindigd met een kerstgala. Bij aankomst in Partycentrum La France in Oegstgeest werd iedereen welkom geheten met een glas bubbels om vervolgens muzikaal welkom geheten te worden door een saxofonist. Tijdens de avond kon iedereen die dat wilde op de foto. Deze foto ontvingen we als een ludieke afbeelding op een cover van een magazine.  
De dresscode voor de avond was wederom Gala en dat was te zien in de kleding van alle aanwezigen. Het zag er weer fantastisch uit.

In zijn openingsspeech memoreerde de voorzitter Hans Zwetsloot de bijeenkomsten die we het afgelopen jaar hebben gehad en die zeer gevarieerd en over het algemeen goed bezocht waren. In het bijzonder werd stilgestaan bij de fantastische avond met André Kuipers en onze aanwezigheid bij SAIL 2015, wat een ware belevenis was. Ook de dag van de voedselbankkinderen werd in het bijzonder genoemd. Na de toost op het nieuwe jaar verzorgde de coverband Soulbeach de muziek voor de gehele avond. Deze fantastische band heeft ervoor gezorgd dat er door velen van ons (uitbundig) is gedanst en meegezongen. Tijdens de pauzes van Soulbeach werd er muziek gedraaid door een DJ, die we aangeboden hebben gekregen van Partycentrum La France. Daarvoor onze dank.  
Gedurende de avond kon er bij meerdere uitgiftepunten verschillende soorten eten worden gehaald en kon genoten worden van de heerlijke wijnen. Voor hen die dat wilden was er ruimte om even te zitten en lekker te kletsen, maar ook kon er gedanst worden op de dansvloer. Kortom, iedereen kon lekker gaan en staan waar hij of zij wilde. Kortom, het was weer een geweldig feest dat je simpelweg niet had mogen missen.

Wij wensen jullie, namens alle leden van het bestuur en de activiteitencommissie, een heel succesvol maar vooral ook gezond 2016 toe. Laten we er weer een mooi ondernemersjaar van maken met zijn allen. Ook komend jaar zal de activiteitencommissie er weer een mooi gevarieerd programma van proberen te maken. Graag tot ziens op een van onze volgende bijeenkomsten in 2016.

In het fotoverslag zit een kleine selectie van de gemaakte foto's. Alle gemaakte foto’s zullen op onze ONDB-Facebookpagina geplaatst worden. 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1