VERSLAG | 17-05-2022

Limitless perfection

Op dinsdag 17 mei waren we te gast bij Van Kralingen Exclusive Yacht Interiors.

Je hebt van die dagen dat alles klopt, en dat was deze dag zeker van toepassing.

Onze leden hebben een kijkje achter de schermen gekregen bij een prachtig bedrijf. We werden warm ontvangen over de rode loper, en ook het weer zat mee, dus we konden buiten onder het genot van een kopje koffie en een heerlijke bonbon even bijpraten.
Na de introductie van onze voorzitter werd het woord gegeven aan Fabian van Kralingen. Hij vertelde ons hoe hij als tiener de liefde voor het vak ontwikkelde, en hoe hij altijd het gevoel heeft gehad dit beter te kunnen dan zijn werkgevers van dat moment. Zo is hij gestart met Van Kralingen Exclusive Yacht Interiors, en inmiddels is het een groeiende en bloeiende onderneming, met liefde voor het vak en liefde voor de werknemers.
Dorus Duchateau, de financial controller van het bedrijf heeft ons ook nog het een en ander verteld, en daarna mochten we in de werkplaats kijken. Fantastisch om te zien hoe vakmanschap en teamwerk dit bedrijf tot een hoger niveau tillen.

Na de rondleiding was er nog ruimschoots de tijd om na te praten onder het genot van een drankje en een hapje.

Bij het afscheid werd ieder lid verrast door een prachtige houten presenteer plankje, vervaardigd met de nieuwste machine van het bedrijf.
Bekijk hier het foto verslag Layer 1