AANKONDIGING | 03-11-2015

De wereld van de KoffieMeulen

Koffie is ‘hot’, thee is een trend en chocolade is gewoon lekker! 
 
Reden genoeg voor het ONDB om op bezoek te gaan bij De KoffieMeulen in Sassenheim, Arnoud Vermeulen is 5 jaar geleden begonnen met een winkel in koffie, thee en chocolade. Al snel breidde de winkel uit met een afdeling met een breed assortiment koffiemachines, accessoires en allerlei benodigdheden om een goede kop koffie of thee te zetten. De KoffieMeulen is een gezellig adres om heerlijk koffie of thee te drinken of te genieten van een Afternoon tea of lunch in de ‘Schenkerij'.
 
3 November a.s. nodigen Arnoud en zijn team het ONDB uit voor een speciale avond waarbij je volop kunt genieten van heerlijke koffie, thee en lekkere bonbons. Er zijn verschillende proeverijen van diverse soorten koffie en singel originele chocolade waarbij ze alles uitleggen over deze producten. Tevens introduceert De KoffieMeulen die avond een unieke in eigen beheer ontwikkelde bonbon. Kortom een heerlijke en leerzame avond.
 
Het adres is Kerklaan 3 in Sassenheim en er is ruimte voor maximaal 80 mensen (Vol = vol!). Schrijf je dus snel in, kom dinsdag 3 november en proef en ruik de sfeer van deze gezellig winkel in het hartje van Sassenheim. De deuren gaan open om 19.30 uur en parkeerplaatsen zijn ruimschoots aanwezig.
 
Tot dan.

Van de voorzitter

Hans Zwetsloot
STOL architecten bv
(0252) 21 69 62