VERSLAG | 16-06-2015

ONDB Sloepentocht

Dinsdag 16 juni jl. vanaf 17.30 uur liepen de eerste ONDB-ers al binnen bij Patrick Kerkvliet van Olympia Charters, voor de traditionele jaarlijkse sloepentocht, waar zij na het aanmelden verwend werden met een heerlijk kop koffie van De Porseleinkast, persoonlijk ingeschonken door Henriëtte van den Anker.
Binnen een mum van tijd stonden we met circa 100 enthousiaste leden op het terras van Olympia Charters, te genieten van het heerlijke Indonesisch buffet, verzorgd door Paul Steenkist (CoCuisine Sassenheim) en Frank Borst (Bon Appetit Catering)
 
Nog voor half 8 zijn we met 12 sloepen vertrokken om een tocht door het mooie achterland van Leiden te maken. De ingrediënten zijn inmiddels bekend: qua weer de mooiste avond van de week, de prachtige sloepen van Olympia Charters en een club enthousiaste ondernemers.
 

Na ongeveer 2.5 uur varen was ook de laatste sloep teruggekeerd in Warmond. Koud maar voldaan greep iedereen de mogelijkheid aan om verder te Netwerken. Rond de klok van 11 uur waren de meeste gasten huiswaarts gekeerd en konden we terugkijken op wederom een grandioze (netwerk) avond.
 
Tot dinsdag 21 juli bij het volgende event in Lisse.
Bekijk hier het foto verslag Layer 1